Сучасний захист репродуктивного здоров’я від «Мати та дитина»*

Сучасний захист репродуктивного здоров’я від «Мати та дитина»*
Мережа медичних центрів «Мати та дитина» була створена для того, щоб дбати про репродуктивне здоров’я пацієнтів на найсучаснішому рівні. Тут ви можете отримати допомогу при безплідді, проконсультуватися з питань вагітності та скористатися багатьма іншими послугами. Лікарі в клініці Мати та дитина - це професіонали з багаторічним досвідом роботи. Їм можна сміливо довірити своє здоров’я.

Послуги медичних центрів

У клініці надаються такі види лікувально-профілактичних послуг:

• Лікування безпліддя у чоловіків та жінок. Визначення причини проблеми, пошук ефективного рішення. У більшості випадків обрана стратегія лікування виявляється успішною.

• Планування та ведення вагітності. Спостереження за майбутньою мамою, підготовка до народження дитини, обстеження та консультації, мінімізація потенційних ризиків. Робота з майбутніми татами.

• Допомога психолога. Консультації з будь-яких питань, які турбують майбутніх мам і тат. Вирішення питань, які викликають емоційний дискомфорт.

• Допомога гінеколога. Консультації, аналізи, лікувально-профілактичні заходи.

• Консультації спеціалістів вузького профілю: уролога та андролога.

• Лабораторні дослідження з використанням сучасного обладнання та матеріалів.

Чому «Мати та дитина»?

Ось що ви знайдете в медичному центрі «Мати та дитина»:

• Чуйне ставлення та конфіденційність. Тут ретельно стежать за збереженням лікарської таємниці. Готовність до вирішення навіть складних проблем.

• Професійну допомогу від досвідчених лікарів. Постійне навчання та самовдосконалення дозволяють спеціалістам надавати лише найкращі послуги. Ознайомитися з короткими біографіями спеціалістів та навіть побачити їхні фото можна на сайті «Мати та дитина».

• Сучасне оснащення на рівні європейських клінік. Лише якісні інструменти та матеріали, зручні меблі та чисті світлі приміщення.

• Прозоре ціноутворення. Ви платите лише в касу й рівно стільки грошей, скільки вказано в прейскуранті. Ознайомитися з ним можна на офіційному сайті клініки. Щоб скоротити витрати, можна скористатися спеціальними пропозиціями. Акції в клініках проводяться регулярно.

• Цікава інформація для майбутніх мам і тат на сайті. Ви можете безкоштовно читати цікаві статті та дізнаватися про щось корисне.

Бажаєте записатися на перший прийом? Для цього достатньо лишити заявку на сайті. Після цього з вами швидко зв’яжуться представники клініки, щоб узгодити час відвідування спеціаліста. Вами будуть опікуватися уважні та досвідчені люди, яким можна довіряти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Сучасний захист репродуктивного здоров’я від «Мати та дитина»*
24 вересень, 2018, 18:10