Луцька 15-поверхівка стає «павільйоном для фільмів жахів»

Луцька 15-поверхівка стає «павільйоном для фільмів жахів»
15-поверхівка, що розташована поруч з готелем «Україна» з кожним роком все більше нагадує її мешканцям знімальний майданчик фільму жахів.

Щомісяця понад 8 тисяч гривень надходить до ЖКП №3 від жителів багатоповерхівки. Але люди не вірять, що кошти йдуть за призначенням, бо крім разового прибирання - ніяких робіт з боку ЖКП вони не помічають, - повідомляє ТРК «Аверс».

Нецензурщина, якою обписані усі стіни цілком могла б стати мовою самих жильців. Описуючи свій під’їзд вони слів не добирають.

«16 років ми живем, як у вовка в задниці. Грязно, і шприців там море, і окурків море», - обурилася місцева пані Ганна Заболотна. І бачити такі пейзажі людям доводиться не перший рік.

Ганна Заболотна мешкає у цій багатоповерхівці вже 24 роки. Жінка не пригадує жодного разу, коли в будинку робили якісний капітальний ремонт.

«Були, перший поверх якась жіночка щіткою мазала, і всьо. Більше нічого… Ліфт постійно ламається. Він трясе. Діти навіть бояться заглядувати. Шахта відкрита там», - каже вона.

Ліфтами повинні займатися у Волиньліфті, каже директор ЖКП №3 Руслан Юлдашев. А вкручувати лампочки в під’їздах до обов’язків комунальників не входить. Однак посадовець відразу називає роботи, які систематично виконують в будинку.

Мешканці будинку нарікають, нічого подібного у своєму будинку вони не помічали, окрім щотижневого разового прибирання. Кажуть, писали листи на ім’я міського та обласного голів. Та й бідкаються, ніхто їхню проблему не вирішує.

Неодноразово ходили вони і у саме комунальне підприємство. Там, кажуть місцеві, їм тільки дають поради. Наразі в ЖКП збираються продовжити ремонтувати прибудинковий парапет. До речі, його вже навіть заасфальтували.

А вже незабаром, запевняє директор жеку, займуться і усуненням наслідків пожежі, яка нещодавно сталася у цьому ж таки будинку. Однак і тут без додаткових грошей не обійдеться. Ремонт робитимуть за рахунок співфінансування з мешканцями.

Та й кажуть, самі мешканці винні, що довели будинок до такого стану. Адже там проживають постійні неплатники.

«Заборгованість по даному будинку складає в районі 18 тисяч. При місячному нарахуванні по цьому будинку 7 тисяч 664 гривні», - стверджує Юлдашев.

Люди все ж не втрачають надію, що на їхню шістнадцятиповерхівку нарешті звернуть увагу. А сплачені ними кошти спрямують на реальні роботи.

Нагадаємо, 2 травня сталася пожежа в квартирі Валентини Пилипчук, яка живе на 13 поверсі будівлі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну так 15 чи 16 поверхівка???))
Відповісти
виселяйте неплатників і вселяйте черговиків!!!!!
Відповісти
Директор ЖКП №3 Руслан Юлдашев знаний брехун , а підприємство ЖКП №3 саме гірше зі всіх підприємств.
Відповісти
А як на кришу підніматись одні шприци і презервативи, недокурки...Жах, людям які там живуть навіть кодовий замок не допомагає...
Багато хрущовок "засмічені" стоять, в під'їздах люди справляють свої потреби...український народ що ще скажеш, а більш того малолєткі які п'ють по дворіках ховаючись від ППС.
То чому б фільм не зняти?
Відповісти
Останні новини
Луцька 15-поверхівка стає «павільйоном для фільмів жахів»
17 травень, 2013, 11:35