Телевізійні радіолампи: як вигідно продати радянський неліквід?*

Телевізійні радіолампи: як вигідно продати радянський неліквід?*
Чи знаєте ви, що продати неліквідні радіокомпоненти радянського виробництва можна за пристойну суму? Компанія «Скупка РЕК» пропонує кращі в Україні розцінки на телевізійні радіолампи минулого століття.

Які і навіщо купують телерадіолампи

Радіолампи - це вакуумні електроприлади, які в ХХ столітті повсюдно використовувалися в ТВ-техніці, а також в комп'ютерах першого покоління. Сьогодні вони майже не мають практичного застосування в технологічних новинках - їм на зміну масово прийшли напівпровідники.
Чому ж тоді проводиться скупка ламп? Справа в тому, що, як і кожен точний прилад, виготовлений в СРСР і країнах РЕВ до середини 80-х років ХХ століття, вони містять дорогоцінні метали:

• тантал;
• золото;
• срібло;
• платину;
• паладій.

Ці метали шляхом складних хімічних реакцій в лабораторних умовах можна витягти і відправити на переробку для повторного використання. Вторинна переробка здешевлює видобуток дорогоцінних металів і зберігає екосистему нашої планети.

Компанія «Скупка РЕК» придбає в будь-яких кількостях телерадіолампи різних видів. Докладний прайс-лист із зазначенням актуальних моделей обладнання ви знайдете на сайті https://radio-detali.com/ у відповідному розділі (меню у верхній частині сторінки).

Уважно вивчіть прайс: в ньому вказуються назви необхідних деталей, їх рік випуску, стан, особливості комплектації, а також ряд нюансів, важливих для оцінювання товару.

Особливі примітки:

• Скорочення «новий.» позначає нові РЕК, що не мають потемніння, подряпин, білих плям і відколів, в «рідній» упаковці, на якій стоїть кольоровий штамп ОТК.

• Скорочення «б / у» позначає робочі РЕК з повним числом ніг, які не мають потемніння і відколів.

Будь-який із перерахованих дефектів автоматично забирає 25-30% від вартості.

Як доставити товар і отримати гроші

Продати непотрібні телерадіолампи компанії «Скупка РЕК» можуть жителі будь-якого населеного пункту країни, а також будь-яке українське підприємство. Компанія пропонує вигідні умови продажу будь-якої кількості РЕК, від однієї одиниці. Великим оптовикам пропонуються особливі умови, аж до демонтажу і самовивозу деталей - дізнайтеся подробиці у менеджерів компанії.
«Скупка РЕК» знаходиться у Львові, але відправити деталі для продажу можуть і жителі Волині. Зробити це можна через Нову Пошту:

1. Післяплатою. Варіант для тих, хто зміг самостійно оцінити свій товар. При оцінюванні користуйтеся актуальним прайсом і консультуйтеся з менеджерами компанії.

2. На оцінку. Якщо ви не можете самостійно порахувати вартість товару, відправте його для оцінювання експертами «скупки РЕК». Експертиза відбудеться в день отримання посилки, відразу після неї з вами зв'яжуться і домовляться щодо умов угоди.

Компанія гарантує чесні ціни вищі за середньоринкові, об'єктивну оцінку і швидку оплату за товар. Гроші на карту ви отримаєте в день укладання угоди. При необхідності для вас підготують пакет документів. «Скупка РЕК» піклується про комфорт і вигоду кожного клієнта, незалежно від обсягу угоди.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Телевізійні радіолампи: як вигідно продати радянський неліквід?*
08 жовтень, 2018, 21:39