Над волинськими чиновниками влаштували експеримент

Над волинськими чиновниками влаштували експеримент
На Волині випробовують нову комп’ютерну програму «Звернення громадян», яка допоможе чиновникам почути кожного та оперативно реагувати на прохання волинян.

Про це інформує прес-служба облдержадміністрації.

Як розповів голова облдержадміністрації Борис Клімчук, Горохівський район став пілотним у впровадженні нової програми.

«Звернення громадян» дозволить автоматизувати та підвищити ефективність вирішення владою проблем волинян», - вважає губернатор.

За його словами, втілення програми дасть можливість облікувати усі звернення громадян в електронному вигляді, відслідковувати основні тенденції та оперативно формувати аналітичні відомості про питання, з якими звертаються люди.

У рамках проекту буде здійснюватися облік електронних версій відповідей на звернення, а також сканованих копій. Також вестиметься контроль за вчасним реагуванням, робитиметься аналіз.

«Комп’ютерна програма спростить роботу з підготовки звітів райдержадміністрації для подальшого надсилання електронною поштою», - зазначає прес-служба.

До слова, у 2011 році до влади з пропозиціями, заявами та скаргами звернулось 4275 волинян. А це в порівнянні з 2010-м – на 16,2% менше. Домінували проблеми соціального захисту, виділення коштів на оздоровлення та земельні питання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Над волинськими чиновниками влаштували експеримент
31 січень, 2012, 10:07