Електронний квиток: чи можна буде розрахуватися банківською карткою за проїзд у Луцьку

Електронний квиток: чи можна буде розрахуватися банківською карткою за проїзд у Луцьку
Повідомили, чи можна буде розрахуватися банківською карткою у громадському транспорті Луцька з впровадженням електронної системи оплати проїзду.

Про це у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost розповів начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов.

Нагадаємо, у Луцьку відсьогодні почали виготовляти пільгові картки для проїзду у транспорті. Електронна система оплати проїзду запрацює з 11 листопада.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Електронна система оплати проїзду у Луцьку: як зробити пільгову картку. ПЕРЕВІРЕНО НА СОБІ

За словами Володимира Степанова, спочатку у Луцьку заплатити за проїзд можна буде лише за допомогою "картки лучанина". Пільговики матимуть персоніфіковані квитки, інші зможуть придбати їх за 35 гривень у точках продажу, адреси яких обіцяють повідомити наприкінці жовтня.

Згодом запрацює спеціальний додаток "Сitycard", а також можливість платити за проїзд банківською карткою, що підтримує NFC (має чип для здійснення фінансових операцій без контакту з платіжним терміналом).

"На перших порах розплатитися безконтактною банківською карткою буде неможливо. Триватиме процес тестування та налагодження системи, який може затягнутися на 1-2 місяці", - зауважив він. Відтак, ті, хто не придбає електронний квиток, у цей період не матимуть можливості користуватися маршрутками та тролейбусами.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну звичайно, де ж зразу впровадять NFC, він же присутній майже в кожному сучасному смартфоні, за нього платити не треба на відміну від карток... На чому ж зароблять пару мільйонів як не на продажі карток собівартість яких гривень 6, а продають по 35...
Відповісти
Це якийсь Зетреш,а не оплата проїзду.
Відповісти
А чому не зараз процес "тестування" ??????
Відповісти
Может в таком случае нужно было доработать систему ещё несколько месяцев и после уже запускать всё вместе? Кому-то было бы удобно использовать "картку лучанина", а кому банковскую через NFС. Был бы выбор хотя бы.
Відповісти
Нахер Степанова, пиши відставку, скотиняка! А правоохоронним органам треба розслідувати свідомий саботаж задіяння альтернативних методів оплати з метою отримання ним від фірми, що постачає систему, відкату. Хай навіть 100 тисяч купить шматок пластику за 35 грн., скільки вийде? Так отож! Я к за його корупцію з перевізниками давно пора взятися! А не піде сам - винесуть люди! Очистимо місто від здирника!
Відповісти
Такий маразм може бути тільки на Волині,а Луцьк стає все га...і га....(цитата колишнього мера).Для чого мені ваша дурна карточка за 35грн.Я не хочу,де мій вібір ,на вулиці майже 2020 рік,а у нас"печерний...вік.
Відповісти
В Москві картки продаються одноразові від 2-х до безлімітної кількості поїздок.
В Мадриді купив за 10-12 евро картку (термін дії 10 років, можна поповнювати в автоматі) для метро на 10 поїздок (вартість одноразової поїздки без знижки до 1,5 евро).
Луцьк це забите село, жителів якого так примітивно розводять остапи бендери і голохвастови.
Відповісти
Останні новини
Електронний квиток: чи можна буде розрахуватися банківською карткою за проїзд у Луцьку
22 жовтень, 2019, 13:00