У Луцьку на 12 годин перекриють вулицю

У Луцьку на 12 годин перекриють вулицю
Через проведення фестивалю «Проспект розваг» перекриють вулицю Глушець.

Відповідне розпорядження підписав луцький міський голова Микола Романюк.

Луцький міськвідділ УМВС України у Волинській області повинен забезпечити перекриття руху транспорту на вулиці Глушець 26 травня з 10:00 до 22:00.

Також правоохоронці мають забезпечити охорону громадського порядку з 14:00 до 22:00 при вході в Центральний парк культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Нагадаємо, фестиваль «Проспект розваг» мав відбутися 19 травня, але його перенесли через відзначення Дня вшанування пам’яті жертв політичних репресій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікаво,а чи знає наша міська влада,що спортивно-розважальна програма «Проспект розваг» то є авторська програма РІА "Наш час".Її свого часу створив і багато років проводив Андрій Знайда.Як мені відомо дозволу на проведення такої програми він мерії не давав:)Все що вміє наша мерія,так це красти чужі ідеї:)
Відповісти
Дійсьно я ці програми памятаю.Класно було.Але в нашої влади ж розуму немає:)Програма тому і називалася «Проспект розваг»,що була задумана і проводилась на ПРОСПЕКТІ ВОЛІ.Проводити це спортивно-розважальне свято на вулиці Глушець то є маразм.Тоді це свято треба назвати "Вулиця розваг":)Але хіба наші можновладці головою думають??????А красти,я згідна з Кумом чужі програми то є аморально.Але хіба наша влада взагалі знає шо це слово означає:)))
Відповісти
А ВИ бачили ями на ВОЛІ? Це травматизм а не розваги! І взагалі знайшли коли Глушець перекривати коли РОБОЧИЙ день то всі вантажівки тудою минають центр.....а Ви уявіть що робиться в центрі з пробками! От людям які працюють ускладнюють життя....а крадуть чужі проекти. їм тільки розваги цікаві а хто працює то і так кисень перекривають!!!!!!!!
Відповісти
Своїх ідей не мають,от і крадуть чужі:)Клоуни!
Відповісти
Есть закон о защите прав интеллектуальной собственности.Пусть владельц на мерию подаст в суд.Вот скандал для Романюка будет:)
Відповісти