У Луцьку написали проект «Кодексу водія таксі та маршрутного таксі»

У Луцьку написали проект «Кодексу водія таксі та маршрутного таксі»
У Луцьку відбудеться обговорення «Кодексу водія таксі та маршрутного таксі».

Захід розпочнеться о 16:00 22 травня у коворкінг-центрі «Репортер».

Громадськість Луцька неодноразово висловлювала своє незадоволення поведінкою водіїв маршрутних таксі, нарікаючи на хамство, сутички та словесні перепалки, нецензурну лексику, гучні особисті розмови по телефону.

Загальна атмосфера, що створюється у маршрутних таксі дуже часто не відповідає естетичним нормам. А іноді через некоректну поведінку водіїв (перегони, різкі повороти й зупинки тощо) пасажири навіть ризикують власним життям і здоров’ям. Така ситуація не влаштовує ні людей, які щодня користуються цим видом громадського транспорту, ні перевізників, які завдяки таким «викрутасам» набувають негативної репутації.

Крім того, переважна більшість туристів, що опиняється в нашому місті, також їздять у маршрутних таксі і «розносять славу» про наших водіїв далеко за межами Луцька чи навіть України.

Тож, громадські активісти, спільно з представниками Луцьких перевізників, водіями й пасажирами маршрутних таксі напрацювали проект «Кодексу водія таксі та маршрутного таксі» - документ який регулюватиме поведінку водіїв, сприятиме підвищенню їх відповідальності за безпеку та комфорт пасажирських перевезень та стимулюватиме тим самим покращення якості надання пасажирських перевезень у Луцьку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Переливання з пустого у порожнє. розігнати ті срані шаражки і створити один нормальний автобусний парк з відповідними контролем і системою батога і пряника. А усіх биків на міжсільські перевезення. Нехай знущаються над собі подібними і власнимиж родичами.
Відповісти
ДЕПООООООО
Відповісти
Останні новини
У Луцьку написали проект «Кодексу водія таксі та маршрутного таксі»
22 травень, 2013, 09:29