«Волинь» ‒ «Кривбас»: суддя з Києва

«Волинь» ‒ «Кривбас»: суддя з Києва
Луцьку "Волинь" та криворізький "Кривбас" в останньому турі Прем'єр-ліги розсудить киянин.

Комітет арбітрів ФФУ визначив арбітрів на поєдинки 30-го туру Прем’єр-ліги, - повідомили у прес-службі клубу.

Зокрема, домашній матч "Волині" проти криворізького «Кривбасу» обслуговуватиме арбітр ФІФА Сергій Берізка (на фото) з Києва, який працює на поєдинках Прем'єр-ліги з 2002 року.

Загалом за суддівства Сергія Берізки "Волинь" зіграла 12 матчів: 5 перемог, 2 нічиї і 5 поразок за різниці забитих та пропущених м’ячів 13 – 11.

У цих матчах Сергій Берізка 23 рази показував жовті картки гравцям «Волині» і 21 разі – гравцям команд-суперниць. По одному разу з поля було вилучено гравця "Волині" та гравця суперників. Три рази призначалися пенальті у ворота опонентів лучан і одного разу - у ворота "Волині".

Асистентами арбітра у поєдинку "Волинь" - "Кривбас" стануть Олег Дробітько з Полтави та Володимир Висоцький (Запоріжжя). Додаткові асистенти арбітра - Ярослав Козик (Мукачево) та Володимир Міланичз Миколаєва. Резервним арбітром гри є Олександр Корнійко з Миргорода.

Інспектором матчу призначений одесит Валерій Лисенко. Делегат ФФУ – Костянтин Панчик з Сімферополя.

Поєдинок молодіжних складів обслуговуватиме Володимир Міланич. Допомагатимуть йому у цьому матчі Олександр Корнійко та львів'янин Ростислав Якимик. Інспектором цього поєдинку призначений Ігор Іщенко (Київ).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.