Чи справді електронні сигарети допомагають кинути палити*

Чи справді електронні сигарети допомагають кинути палити*
Сьогодні, напевно складно знайти людину, яка б не знала про пагубний вплив сигарет на наше здоров’я. Від постійного куріння легені забруднюються сажею та смолами, шкіра жовтіє, зуби втрачають свій колір, з’являється кашель, а найжахливіше – сигарети напряму сприяють появі раку. Однак, навіть не зважаючи на це, мільйони людей по всьому світу і далі продовжують палити. Чому? Тому що куріння – шкідлива звичка, від якої не так просто відмовитись. Як тоді перебороти себе і нарешті перестати палити? Спеціально з цією метою було створити сучасні електронні сигарети, купити які без проблем можна і в нашій країні.

Що являють собою електронні сигарети

Електронна сигарета – це сучасний пристрій, що складається зі змінного картриджа, парогенератора та батарейки. Принцип його роботи нагадує принцип роботи інгалятора – ви вдихаєте пар, тільки з сигаретним смаком, що потрапляє прямо в легені. Перші виробники електронних сигарет створили даний пристрій з метою заміни традиційних сигарет з тютюном.

Як електронні сигарети допомагають позбутися пагубної звички?
Насправді, з приводу впливу електронних сигарет на наше здоров’я постійно проходять дискусії. Однак, не зважаючи на це, уже давно доведено, що завдяки електронним сигаретами тисячі людей справді кинули палити, або ж скоротили споживання тютюну. Як це працює?
Річ у тому, що курці залежні від самого процесу паління. Їм подобається випускати тютюновий дим, насолоджуватися розмовами під час паління. Електронна сигарета повторює цей механізм, тільки з мінімальним впливом на здоров’я. До того ж, наявність величезного асортименту рідин до електронних сигарет дозволяє курцям експериментувати зі смаками, отримуючи від процесу паління ще більше задоволення. І уже з часом, коли ви вирішуєте позбутися шкідливої звички, відмовитися від неї стає в рази простіше, ніж у випадку з традиційними сигаретами. До того ж, придбавши електронні сигарети, рідини, аксесуари на smol.net.ua ви зможете скористатися ще цілим переліком переваг, серед яких:

1. Економія коштів. Зрозуміло, що покупка самої електронної сигарети обійдеться дорожче, ніж пачка традиційних. Однак, якщо порівняти витрати за рік, то електронна сигарета дозволить зекономити на палінні чималу суму коштів.

2. Покращення самопочуття. Люди, які віддали перевагу електронним сигаретам, позбулися задишки, ранкового кашлю, неприємного тютюнового запаху з рота, а їх смакові рецептори стали працювати краще.

3. Безпека. Мова йде про безпеку людей, які вас оточують. Пар з електронних сигарет не завдає шкоди, ні дорослим, ні дітям, які знаходяться поблизу курця.

Тепер – вибір за вами!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Чи справді електронні сигарети допомагають кинути палити*
25 жовтень, 2018, 10:37