Вибір і встановлення вхідних дверей*

Вибір і встановлення вхідних дверей*
Від вибору вхідних дверей залежить рівень надійності та безпеки проживання у оселі. Особливо це стосується дверей для приватного будинку, під’їзд. Міцні вхідні двері виробляє та установлює компанія Стальные Двери в Києві. Причому вартість встановлення дверей так само, як і ціна на виготовлену продукцію є адекватною.

Продукція компанії

Виробництво Стальные Двери спеціалізується на виготовленні броньованих та металевих вхідних дверей. Відповідно до призначення вся продукція поділяється на двері:

• для входу у під’їзд;
• приватних будинків;
• квартир багатоквартирних будинків;
• офісів;
• протипожежні;
• технічного призначення.

Для надання більшої привабливості вироби з металу ззовні покриваються кожвінілом, ламінуються, обклеюються МДф та ще зверху ламінуються або фарбуються. Є цікаві моделі, де металичні вставки комбінуються із склом або вкриваються філенкою. Та й просто пофарбовані порошковою фарбою різних кольорів, вони мають естетичний вигляд.

Під кожні вхідні двері підбирається якісна та надійна фурнітура, замки. Ручки, двірні очка, броненакладки та накладки на замки від кращих вітчизняних та іноземних виробників. Самих замків є величезний вибір. Покупці самі замовляють, який більше підходить.
Всі вироби виготовляються стандартних розмірів із врахуванням їх призначення. Але якщо вам потрібні трохи вужчі, ширші або двері меншої висоти, ви можете замовити виготовлення продукції за необхідними розмірами.

Послуги з встановлення вхідних дверей

Велике значення має не тільки вірний вибір вхідних дверей. Також важливо їх правильно встановити у вхідний отвір. Якщо встановити двері без врахування горизонталі та вертикалі, вони будуть перекошеними.

У щілини всередину буде завіюватись пилюка, а взимку – поступати холодне повітря. Якщо невірно встановлено вхідні двері у приватному будинку, господарям доведеться більше витрачати паливних ресурсів на обігрів всіх приміщень. А це, звісно, чималі кошти.

При порушеннях при встановленні вхідних дверей, їх значному перекосі починаються проблеми з закриванням замків. Запірні механізми або йдуть дуже туго, або починають «гуляти». Через це замки дуже швидко зношуються й ламаються.

Щоб не мати подібного клопоту та не витрачати зайві кошти на перевстановлення, разом із купівлею вхідних дверей в компанії Стальные Двери замовляйте їх професійне встановлення. Досвідчені майстри зроблять всі необхідні розрахунки, вимірюють горизонтальне і вертикальне положення двірного полотна та підгонять його розташування у вхідному отворі до міліметру.

Користуючись послугами Стальные Двери, ви отримаєте найякісніші вхідні двері, встановлені за всіма правилами. Навіть у найсильніші морози у вашій оселі буде завжди тепло і затишно.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: двері
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.