Нова PS4 – все для незабутньої гри*

Нова PS4 – все для незабутньої гри*
Play Station - одна з провідних приставок в ігровому світі. Продукт від бренду Sony, який дозволяє грати в комп'ютерні ігри вищої якості і максимальної реалістичності. Колекція консолей постійно поповнюється новинками, однією з яких стала playstation 4 pro, купити яку можна вже сьогодні, причому, в нашій країні. Більше не потрібно замовляти на іноземних сайтах цю техніку і мучитися очікуваннями її прибуття.

Новинка відрізняється від всіх попередніх версій. Комплект поставки відтепер не включає камеру. Остання буде продаватися окремо. В базову комплектацію входять один контролер Dualshock 4, дротова гарнітура, кілька кабелів: живлення, HDMI і micro-USB.

Також купити PS4Pro можна в інших комплектаціях. У цій моделі передбачена установка жорсткого диска, на який буде записуватися гра. Розширена комплектація, включає консоль зі стильною LED-смужкою на тачпаді, а також всі ті ж кабелі і диск.

Особливість даної платформи в високій якості відтворення звуку і відео. З першої хвилини ви стаєте фанатом гри (в хорошому сенсі цього слова).

Як вигідно купити PS4

Якщо і грати в комп'ютерні ігри, то на кращому обладнанні, яким донині є Play Station. Стильна консоль впишеться в будь-який інтер'єр, а головне дозволить повністю перенестись в віртуальний ігровий світ і отримати максимум відчуттів від якісної графіки, швидкості відгуку і багатьох інших можливостей і опцій.
Щоб заощадити без шкоди для якості, купити PS4 можна у фірмовому або авторизованому онлайн-магазині. Для зручності можна користуватися онлайн майданчиками, де розміщені різні магазини. Так ви зможете порівняти ціни у різних продавців, умови оплати і доставки. В будь-якому випадку, вибирайте тільки тих продавців, які пропонують оригінальні гаджети і ліцензійні ігри за доступними цінами. Залежно від моделі, можна придбати версії Play Station як на 50% так і на 70% дешевше.

Залежно від обраного магазину, крім приємних знижок і бонусів, можна отримати кешбек - повернення частини суми від покупки пристрою в певному відсотковому еквіваленті. Зазвичай такі ресурси пропонують зареєструвати акаунт, він же якийсь гаманець, на якому можна збирати ці суми і в подальшому розраховуватися тільки ними.

Відзначимо, що оригінальна Плейстейшн не може коштувати дешево, як і не виправдано дорого. В цілому, новинка доступна для широкої аудиторії і користується великим попитом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Sony
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.