Як вибрати надійну серцевину для дверного замка*

Як вибрати надійну серцевину для дверного замка*
Хочемо ми цього чи ні, але в нашому житті час від часу зустрічаються люди, які намагаються порушити наші кордони, зруйнувати наш простір та завдати шкоди нам особисто. І в таких умовах, насправді, дуже важко почуватися в безпеці. Однак, це зовсім не означає, що потрібно змиритися з цим і продовжувати жити далі, постійно переборюючи почуття тривоги. Для того, аби максимально захистити себе від будь-яких посягань з боку інших, ми самі повинні подбати про безпеку власного простору. І мінімум, що ми можемо зробити для цього – придбати якісні дверні замки із надійною серцевиною, великий асортимент яких можна знайти на сайті Cвіт Замків. Єдине, обираючи таке обладнання, варто врахувати кілька особливостей.

На що звернути увагу, купуючи серцевини у дверні замки

1. Матеріал. Найбільш поширені матеріали, які використовуються для виробництва серцевин, – це нікель, хром та латунь. Вважається, що саме серцевини із хрому являються більш надійними, однак і ціна на них в рази вища.

2. Призначення серцевини. Ви повинні визначитися, для якого замка потрібна серцевина – врізного чи накладного. Саме від цього залежить принцип роботи серцевини (циліндра). Приміром, серцевина для врізного замка монтується безпосередньо всередину, а управління ним здійснюється з обох сторін. У свою чергу, серцевина для накладного замка оснащена замковою щілиною з одного боку, буває різних видів та форм.

3. Тип ключа. Це може бути англійський, фінський, хрестоподібний або профільний. З ними продається і відповідна серцевина.

4. Спосіб експлуатації. Ви можете обрати серцевину, за допомогою якої замок відкриватиметься з однієї сторони чи з обох. Бувають моделі, які мають з однієї сторони ключ, з іншої – вороток.

5. Рівень безпеки. Якщо ви хочете зробити свої двері максимально надійними, варто надати перевагу серцевинам із антивандальним захистом та блокуванням від інтелектуального злому.

Де придбати якісні серцевини

Насправді, сьогодні існує чимало компаній, які займаються продажем дверних замків та серцевин. Однак, саме завдяки роботі таких компаній, як svitzamkiv.ua ви зможете зекономити і час, і кошти, здійснюючи таку покупку. До того ж, така співпраця має ще цілий перелік переваг, серед яких:

• Величезний асортимент серцевин високої якості.
• Можливість отримання професійних консультацій.
• Зручний сервіс, що значно спрощує процес оформлення замовлення.
• Наявність гарантії на товар.
• Швидка доставка.

Завдяки такому сервісу уже в найближчі дні ви зможете стати власником надійних дверних замків, і не тільки, що зроблять ваше житло максимально безпечним.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати надійну серцевину для дверного замка*
25 жовтень, 2018, 11:15