У лучан освітяни відібрали туалет

У лучан освітяни відібрали туалет
Мешканці будинку №8а, що на вулиці Кафедральній в Луцьку, рік живуть без вбиральні.

Про це 22 травня повідомила мешканка однієї з квартир будинку Наталія Петренко під час засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Лучанка розповідає, що її квартира не приватизована, а будинок сам по собі – ветхий.

«25 лютого 2009 року, згідно з рішенням Луцької міської ради, видано частину прибудинкової території в постійне користування Національному університету харчових технологій. На цій території знаходилася дворова вбиральня, оскільки на території наших квартир не було санвузла. Нас ніхто не повідомив, що було таке рішення міської ради», - зазначила Петренко.

Жінка каже, що про рішення міської ради жителі дізналися лише у квітні 2012 року.

«Директор навчального закладу Ігор Корчук погрожував, що нам відріже воду (бо на тій території наша вода протікає) і знесе дворову вбиральню. Погрози він свої виконав. Воду не від’єднав, бо «Луцькводоканал» за нас заступився, а дворову вбиральню він зніс. Люди цілий рік у цьому будинку живуть без вбиральні, без санітарних умов», - пояснює Петронко.

Мешканка каже, що зверталася у міську раду неодноразово, втім, там поки що її питання не вирішили. Також вона переконує, що на місці колишньої прибудинкової території нині курять учні навчального закладу.

Зі слів депутата Андрія Осіпова заступник луцького міського голови Лариса Соколовська пояснює, що це питання «людського співжиття, ввічливості і доброзичливості, на яку не хоче приставати директор університету харчових технологій».

Комісія вирішила провести виїзне засідання, запросивши працівників земельного управління.

«Якщо ця людина не захоче дотримуватися прав громадян, які поруч з ним живуть, то відповідно потрібно буде поставити питання про визнання незаконним договору про передання йому землі», - каже Осіпов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
такі кроки осіпова по здобуттю електоральної прихильності(вибачте за матюк))) будуть більш корисніші, ніж його "роздуми" про опозицію)))
Відповісти
І куди ж то вони бідолашні срати ходять цілий рік....
Відповісти
не йорнічай,ато закриють тобі туалет і тоді взнаєш куди вони ходили)))
Відповісти
Останні новини
У лучан освітяни відібрали туалет
22 травень, 2013, 15:29