У скільки Луцьку за три роки обійшлися «муніципали»

У скільки Луцьку за три роки обійшлися «муніципали»
Утримання муніципальної дружини Луцька за три роки обійшлося міському бюджету півтора мільйона гривень.

Інформацію про видатки повідомила начальник управління фінансів та бюджету Луцької міської ради Лілія Єлова 22 травня під час засідання постійної депутатської комісії з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.
Інформацію щодо видатків запросила сама ж комісія.

Єлова зазначила, що до видатків, які витрачають на відділ, входить зарплата, податкові нарахування, витрати на пальне і придбання форми. Таким чином, на ці статті витрат пішло 602 тисячі гривень у 2010 році. У 2011 – 532 тисячі гривень, оскільки зменшилася кількість працюючих. У 2012 – 496,6 тисячі гривень. Нині в управлінні працює 11 людей.

При цьому від накладених відділом штрафів бюджет отримав у 2010 році 3044 гривні, у 2011 році – 2201 гривню, в 2012 – 731 гривню і за 2013 рік – 1130 гривень.

«На початку було витрачено 30 тисяч гривень за одну кадрову одиницю, а зараз 45 тисяч гривень на одну кадрову одиницю на рік», - прокоментував депутат Андрій Осіпов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нет, такие муниципалы нам не нужны. Думаю, что их надо на хозрасчет поставить. Дать им право штрафовать и составлять протоколы. Для начала пусть выкупят у города свою форму, за 10 тыс грн. комплект, это уже 110 тыс. в бюджет. И установить ежемесячную таксу на пополнение городского бюджета, тысяч так 40. Зарплату не платить, форма есть, права есть, вот пусть и крутятся. Глядишь года за три они возместят потери бюджета, а там и прибыль появиться.
Відповісти
Кому потрібна така структура що шугає бабульок на Старому ринку???
Відповісти
Вони з тих бабульок по 10-30 грн. беруть сук...
Відповісти
Останні новини
У скільки Луцьку за три роки обійшлися «муніципали»
22 травень, 2013, 18:11