Безкоштовні послуги «Спорт для всіх» надає платно?

Безкоштовні послуги «Спорт для всіх» надає платно?
Керівництво Центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» просять розібратися, чи мають вони право надавати платні послуги у клубах за місцем проживання.

Про це йшла мова 22 травня під час засідання постійної депутатської комісії Луцької міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

Як розповів голова комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міськради Володимир Тонконог, «містом пішла чутка, що у клубах за місцем проживання беруть гроші». Насправді ж заняття безкоштовні, каже він. Центр співпрацює лише з кількома тренерами, які надають платні послуги, батьки самі домовляються із тренерами, центр не втручається.

Нагадаємо, директор центру Надія Петрик раніше розповідала, що тренери за домовленістю з батьками дітей надають платні послуги, а за зароблені кошти ремонтують приміщення клубів. Платні послуги надають у 3 з 8 клубів, що охоплює близько 100 із 850 дітей, які займаються у центрі.

Володимир Тонконог запевняє: навіть прокуратура, здійснивши нещодавно перевірку, не знайшла у роботі центру погрішностей. Хоча визнає: усі заняття в клубах за місцем проживання мають бути безкоштовними.

«Але без грошей не всі тренери хочуть працювати з дітьми. Залучаються тренери із дитячо-юнацьких спортивних шкіл. Зарплату вони отримують там. Ми безкоштовно надаємо місце, а тренери вже з батьками вирішують. Так, цих кілька тренерів беруть гроші, але допомагають за ці кошти покращувати матеріально-технічну базу», – розповів він.

Голова депутатської комісії Павло Данильчук не впевнений, чи діє центр правильно, тому попросив керівництво «Спорту для всіх» проконсультуватися із юристами міськради і при потребі внести зміни у договори про співпрацю із тренерами. Аби ні у кого не було жодних претензій.

Нагадаємо, Центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» можуть розпустити вже влітку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: спорт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Місто утримує клуби, а хтось заробляє на платних секціях.
Відповісти
Тонконог - хабарник
Відповісти
Останні новини
Безкоштовні послуги «Спорт для всіх» надає платно?
22 травень, 2013, 18:24