У Луцьку просять зробити можливою оплату за проїзд банківською карткою

У Луцьку просять зробити можливою оплату за проїзд банківською карткою
Лучанин Тарас Вакарчук вимагає вимагає з 11 листопада надати можливість оплати проїзду не лише карткою «Citycard» , а й альтернативним шляхом – банківською карткою, в ідеалі – ще і можливість оплати з додатку на телефоні.

Відповідну вимогу автор зареєстрував на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

«Не бачу жодної переваги в носінні ще однієї картки (citycard) за 35грн. та шукати пункти поповнення цієї ж карти. Ми всі вже давно маємо банківські карточки, більшість з NFC, нам не потрібно нікуди бігати, щоб її купити, поповнити, перевіряти баланс», - зауважує автор петиції.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: 9,5 гривень – виправдана вартість проїзду при електронній системі оплати, – луцькі перевізники

Чоловік додає, що такий спосіб оплати був би також зручний для гостей міста.

«Ми ВЖЕ готові оплачувати проїзд в безготівковій формі - банківською картою з NFC. На сьогодні в нас є 3 пункти видачі карток, і в десятки більше банківських відділень, в яких за необхідності можна змінити банківську карту на новішу з NFC і в той же момент забути про термінали для поповнення citycard, яких зараз немає. На даний момент це все похоже на велике бажання якогось чиновника заробити кошти на продажі карток citycard», - резюмував Тарас Вакарчук.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Хто і скільки заробить на електронних квитках у Луцьку. РОЗСЛІДУВАННЯ

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Банківська картка і додаток у смартфоні - це не ідеал, а це стандартна робота такої системи, а її навмисно затримують, щоб здерти з людей гроші за придбання тих карток!
Відповісти
Писанина заради писанини
Відповісти
Луцька міська рада - дебіли
Відповісти
Проблема не в тому щоб оплачувати банківською картою, а в тому що валідатор чека не видає адже був самим дешевим варіантом при закупівлі. І як потім доказати контролеру що ти оплатив проїзд банківською картою?
Відповісти
Сітікард потрібна лише для соціальних верств населення, всі решту які оплачують проїзд повинні мати можливість оплатити проїзд усіма можливими безготівковими способами. І безконтактно через телефон чи банківською карткою в першу чергу!! 21-ше століття на дворі!! Але ж наші хочуть контролювати тих хто оплатив древнім способом. Тому тут і виникає потреба у сітікард. Або ж валідатор повинний видати талончик )))
Відповісти