Де придбати якісне взуття за оптовими цінами?*

Де придбати якісне взуття за оптовими цінами?*
Ви уявляєте своє життя без взуття? Без теплої пари новеньких черевик чи спортивних кросівок? Мабуть, практично всі ми настільки звикли до комфорту, що вже не можемо уявити, як би жили без таких базових речей. У зв’язку з цим і попит на взуття з кожним роком зростає, а його асортимент стає ще більшим. Що це означає? А те, що продаж взуття може стати успішним бізнесом, якщо поставитися до цієї справи відповідально. Тим паче, що в Україні існує Маркетплейс взуття – майданчик, завдяки якому ви можете придбати взуття без посередників за фабричними оптовими цінами.

В чому переваги такого сервісу

1. Величезний асортимент якісного взуття від різних виробників. Оптова виставка взуття "ExpoShoes Online" зібрала в одному місці всі найпопулярніші та найнадійніші компанії, що займаються виготовленням взуття в Україні. Завдяки цьому ви можете придбати якісне жіноче, чоловіче, дитяче взуття на різні пори року за натуральної шкіри, нубуку, замші, велюру та інших матеріалів.

2. Надійність. Маркетплейс взуття – найбільш безпечний оптовий бізнес-портал для тих, хто продає та купує взуття.

3. Постійне оновлення товару. Практично щодня на "ExpoShoes Online Украина" виробники оновлюють свої колекції взуття, на яке надають сезонну гарантію якості.

4. Надання професійних консультацій. Кваліфіковані консультанти допомагають правильно підібрати товар відповідно до ваших потреб, безпечно здійснити замовлення та вибрати перевізника. Ну а якщо ви знаходитеся на початковому етапі ведення взуттєвого бізнесу, можете скористатися платними консультаціями, що допоможуть зробити старт вашої компанії ефективним.

5. Значний досвід у сфері обслуговування клієнтів. Засновники виставки взуття онлайн мають 20-річний досвід роботи у цій сфері. Завдяки цьому вдалося зробити сервіс максимально безпечним та зручним у користуванні.

Як замовити взуття "ExpoShoes Online"

Для цього вам необхідно буде пройти реєстрацію та модерацію, що в загальному займе у вас лічені хвилини. Після цього можете формувати своє замовлення, вказавши кількість товару, побажання з приводу його виготовлення, спосіб оплати та доставки. Якщо ж мова йде про постійну співпрацю, то в цьому випадку доведеться заключити договір з постачальником. В свою чергу, "ExpoShoes Online" гарантує інформаційну безпеку для всіх замовників та допомагає вирішити будь-які проблеми, пов’язані з виробниками.

За таких умов створення прибуткового взуттєвого бізнесу буде в рази простішим. То чому б не скористатися такою можливістю?


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Взуття
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де придбати якісне взуття за оптовими цінами?*
04 листопад, 2018, 21:06