Не всі перевізники погодилися на впровадження електронного квитка у Луцьку

Не всі перевізники погодилися на впровадження електронного квитка у Луцьку
Окремі перевізники підписали договір на впровадження електронного квитка. Сьогодні, 15 листопада, відбулося підписання тристоронньої угоди між Луцькою міською радою, ТзОВ “СІТІ КАРД СИСТЕМ”, ТзОВ ВТП “Санрайз” та "АТП-Луцьк" щодо безготівкової оплати проїзду у міському транспорті міста.

Таким чином, незабаром у автобусах цих перевізників, які працюють на міських маршрутах, буде встановлено необхідне обладнання, - про це йдеться на сайті Луцькради.

Нині у місті діє перехідний період, коли можна розраховуватися за проїзд електронним квитком чи готівкою.

На сьогоднішньому позачерговому засіданні виконавчого комітету прийняли рішення “Про впровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті та визначення особи, уповноваженої здійснювати справляння плати за транспортні послуги у м. Луцьку” згідно із яким, з 11 грудня у автобусах та тролейбусах здійснення перевезення пасажирів та багажу буде виключно з оплатою проїзду з використанням електронних квитків.

Усі публікації Інформаційного агентства ВолиньPost на тему впровадження електронної системи оплати проїзду у міському транспорті можна прочитати ТУТ.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
В попередньому повідомленні Степанов сказав, що вже з16 листопада буде оплата карткою, тепер з 11.грудня. Ви хоч би якось домовлялись. А то тепер і не поймеш з якого точно числа
Відповісти
А текст угоди можна в студію?
Відповісти
БРЕХУНИ і безвідповідальні особи.Договори у вас є,з ким,які???Продемонструйте громаді-це відкрита інформація.
Відповісти
На доларі написано "Є законним платіжним засобом". А чому на гривні немає цього напису? В законодавстві України є вказівка на те, що тільки в гривнях можна розраховуватись. Але чому мені забороняють розраховуватись готівкою? І наскільки це не протирічить чинному законодавству?
Відповісти