Нововолинський «водогін» зношений на 77%

Нововолинський «водогін» зношений на 77%
У Нововолинську збираються замінити 6 кілометрів водопровідного водогону від Південного водозабору до міста.

А місяць тому за 42 тисячі гривень купили установку електролізну "Пламя-2" для знезараження питної води на Північному водозаборі, - повідомили у прес-службі мерії.

Нині, зі слів директора підприємства "Нововолинськводоканал" Володимир Озімчук, 77,8% водопровідних мереж міста зношені, а комунальники поки проводять лише поточний ремонт обладнання.

Також посадовець повідомив, що в 2012 у місті та його передмісті, селищі Жовтневому, ліквідували 445 аварійних поривів водопровідних мереж. Замінили понад 1500 м.п. водогінних, вуличних водопровідних мереж різних діаметрів, проведено заміну аварійних ділянок водопроводу, зроблено капітальний ремонт зовнішньої водогінної мережі головної лінії Південного водозабору та мереж головної лінії Північного водозабору і в районі цегельного заводу.

Окрім цього, Володимир Озімчук повідомив, що для забезпечення ремонтних робіт уже придбали 180 кг електродротів.

Як у Нововолинську, так і у Жовтневому, провели ремонт колодязів, каналізаційних і внутрішньо майданчикових мереж. Ремонтно-будівельна дільниця підприємства виготовлено 25 штук бетонних кілець для водопровідних та каналізаційних колодязів, заготовлено вапно, щебінь, цемент, пісок.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.