Луцькі освітяни купили «безальтернативний» сир

Луцькі освітяни купили «безальтернативний» сир
Управління освіти Луцької міськради купило сир для дитсадків лише після третьої спроби.

Майже 20 тисяч кілограмів сирів в ДНЗ Луцька постачатиме приватне підприємство "Лодомерія", яке зареєстрована в селі Коршів Луцького району, - йдеться у бюлетені №41 (784) "Вісника державних закупівель".

Варто зауважити, що йдеться про 18 тисяч кілограмів сиру кисломолочного та більш як 1,8 тисячі кілограмів сиру сичужного.

21 травня це підприємство, як переможець тендеру, за результатами якого визначали постачальника сирів, підписало угоду з луцькими освітянами.

Постачання в дитсадки відбуватиметься протягом 2013 року, а за товар фірма отримає понад 840 тисяч гривень.

Цікаво, що "сирний" тендер освітяни проводили втретє.

Попередні конкурси скасували, бо до участі зголосилися менше двох претендентів. Нині ж тендерний комітет управління зміг використати норму тендерного законодавства, яка дозволяє в таких випадках проводити закупівлю в одного учасника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сир - творог?
Відповісти
сир - це сир. Творог - російською.
Відповісти
А хто власник тієї контори?
Відповісти
НА БАЗАРІ – 24 грн. за 1 кг.
А світяни купили за 42 грн.
Чому й хочуть ліквідувати ринок.
Відповісти
Чтобы судить что и почем, надо видеть условия тендера. Там наверняка указаны объемы и номенклатура. Ведь слово "сир" в украинском языке подразумевает и творог, и твердые сорта.
Відповісти
Тверді сири дітям?
Хіба, до пива!
Відповісти
Порада слушна. А ще більш слушна порада досконало володіти українською мовою. Так, і такий, і такий сир називають однаково. Бо основний продукт - той самий і увиробництві багато спільного. Колись, очевидно, то були різні сорти. А тепер, якщо необхідно відрізнити один від одного, то вживають: сир кисломолочний (іноді - домашній), або сир твердий. Сичужний не буває кисломолочним, а лише твердим, про що і зазначено в інформації. Думаю. в документах також, бо інформацію готують на їх основі. Ну са ре. що на базарі він 24 гривні, то ще й купити якісний важко. За базар треба відповідати!!!
Відповісти
Хм, или я плохо смотрел, или в первом варианте отсутствовала информация про ассортимент.
Відповісти
Продукти, що постачаються централізовано повинні відповідати вимогам ДСТУ, або ТУ. Цього кустарний виробник забезпечити не може. Тому скоріш за все тендер виграло якесь нововідкрите молочне виробництво у Коршеві. А ціна заводського сиру у магазині самі знаєте яка Точно знаю, що " Молокія" біля більше 10 грн за 200гр
Відповісти