Президент ФК «Волинь» розповів подробиці конфлікту з нардепом Палицею. ВІДЕО

Президент ФК «Волинь» розповів подробиці конфлікту з нардепом Палицею. ВІДЕО
Президент луцької "Волині" Василь Столяр (на фото) каже, що власник клубу Ігор Палиця хоче відібрати у нього частку в клубі.

Нещодавно в інтерв'ю Столяр назвав власниками клубу Палицю та Ігоря Коломойського. Але на камеру говорити про те, що останній - власник "Волині" Столяр не береться, - йдеться в сюжеті програми "Великий футбол" каналу "Україна".

"Ви знаєте, ви мене хочете спитати, щоб всі подивилися... Але мене потім... Я ж не буду ще наймати адвокатів захищатися, що є десь щось сказав", - мовив президент клубу.

Але й мовчати Столяру все важче, бо в нього, каже, фактично силою відбирають частку в футбольному клубі.

"Воно так і є. І прокуратура зараз підключена до цього", - стверджує Столяр.

Колись він сам утримував клуб, але коли гроші закінчилися "фінансове плече" підставив земляк і бізнес-партнер Ігоря Коломойського.



"Не секрет, що це Палиця Ігор Петрович. Конкретно він... 75% належить чотирьом учасника, я їх імен не пам'ятаю: дві компанії та дві приватних особи, а 25% - мені. Якщо я дружу з Кварцяними (в.о. головного тренера "Волині" Віталій Кварцяний, - ред.), рахують, що ми разом, то й Коломойський-Палиця разом. Ну як постійно разом", - розповів президент.

Формально Столяр все ще президент клубу, але впливу на внутрішні процеси в нього немає, - стверджує Столяр. Мовляв, інвестори врізали його повноваження і де-факто "Волинню" керує жінка.

"Це генеральний директор - Жуховицька Євгенія Олександрівна", - конкретизує футбольний функціонер.

Нині гендиректор і президент між собою не спілкуються. Столяр не запрошував та не звільняв Анатолія Демяненка і не повертав Віталія Кварцяного. Навіть борги по зарплаті для Столяра - новина.

По суті конфлікт у "Волині" - це суперечка між акціонерами: у Палиці є гроші, у Столяра - документи. Що саме йому належить: недобудована база, стадіон чи контракти футболістів - невідомо.

За чутками, він готовий розлучитися зі своєї часткою в клубі за 20 мільйонів доларів.

"Якщо ти не хочеш мати учасника, то скажи: на тобі рубль чи два. Розмова має з чогось початися, але розмова не розпочалася. Відразу мені лист: зняти мене з голови федерації, зняти з президента і зняти мене з засновників. В мене ж всі документи. Не те, що я так розказую", - каже Столяр.

Нагадаємо, у ФК "Волинь" вже кілька місяців звинувачують Столяра у фінансових проблемах клубу. Мовляв, його деструктивна поведінка спровокувала інвесторів відмовитися від ідеї вкладати гроші у "Волинь".

Натомість Столяр заявляє, що в клубі його ігнорують. Це роблять, на його думку, для того, щоб безплатно забрати в нього частку в клубі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну про 20 мільйонів баксів, звісно, загнули...
Відповісти
C'est la vie, Вася...
Відповісти
Столяр багато років утримував команду і стадіон.Зробив реконструкцію.Зробив непогану дитячу школу при ФК.А що для клубу зробив Палиця???НУЛЬ!!!Лише завдяки Кварцяному і відвертій удачі ми ледь не вилетіли в першу лігу.Думаєте далі буде краще???:)
Відповісти
буде тотальне пакращення, обіцяв межгірський страус"балкантавр"
Відповісти
Моя порада Столяру.Якщо вже сильно Палиця насяде і діватись буде ніде,передати свої акції безоплатно сину Януковича.Я з ним знайомий особисто і знаю його характер.Побачите тоді як Палиця з Коломойським зрадіють:)))
Відповісти
Це точно.А я б порадив під час зустрічі з Палицею записати розмову де він Столяру погрожує і вимагає акції.А потім оприлюднити.По перше нардеп не має права займатися жодним бізнесом.Це суперечить закону.За це можна позбутися депутатства.По друге,це стаття,вимагательство.До речі якщо в Швейцарії,де мешкає Палиця взнають,що він займається такими речами,то репутації його кінець.Там потрібно мати чисту репутацію,а не те що в нас.
Відповісти
ти думаєш,палиця особисто буде щось говорити.в нього є купа управляючих на місцях.вони й говорять.
Відповісти
Пришла пора в этом непонятном " чемпионате-шоу" все 16-ть клубов отдублировать по своим настоящим названиям.Четыре "Бейтара",четыре "Хапоэля",и штук восемь "Маккаби".Штук четыре президента,каждому по четыре клуба...Где-то примерно так оно и есть.
Відповісти
а нашо палкіну той футбол,?? хай проспонсорує збірну волині з літрболу!!!
Відповісти
ти що, вася, справді сподівався з жидами мільйони заробити? ех вася-вася....
Відповісти
Вася,уймись во имя "Волыни".А Моши,есть Моши.У них бабло.....
Відповісти
Останні новини
Президент ФК «Волинь» розповів подробиці конфлікту з нардепом Палицею. ВІДЕО
27 травень, 2013, 14:46