Оренда яхти в Києві – ідеальне рішення для вашого свята*

Оренда яхти в Києві – ідеальне рішення для вашого свята*
Давно мрієте покататися на яхті та провести час у колі найдорожчих людей, але все ніяк не виходить? Не потрібно чекати кращого місяця, дня, моменту, для того, аби здійснити свої мрії! Не доведеться навіть далеко їхати! Чому? Тому що романтичні вечори, яскраві Дні народження, незабутні весілля, дружні посиденьки на яхті чи катері серед неймовірних краєвидів тепер стали доступними і в Києві завдяки зручному та доступному сервісу https://teplohodik.com.ua/ru/motor-yachts.html.

Що являє собою даний сервіс?

Компанія «Teplohodik» здає в оренду катери, теплоходи та яхти для здійснення подорожей по Дніпру вздовж Києва. Ви можете замовити судно на будь-яку кількість людей та за доступною для вас ціною. До того ж, на борту яхт створені всі необхідні умови для повноцінного відпочинку, включаючи каюту, салон, холодильник та санвузол. Крім цього, ви можете самостійно обрати маршрут вашої подорожі, ну а професійний екіпаж подбає про безпеку кожного пасажира.

Якими перевагами ви скористаєтесь, орендувавши яхту?

1. Здивуєте близьких. Лише уявіть реакцію ваших гостей, які прийдуть на День народження, весілля чи будь-яке інше святкування, а попадуть на судно, яке відправить їх у незабутню подорож? Крім цього, оренда яхти – чудовий варіант для романтичного побачення чи дружніх посиденьок. Такий відпочинок точно залишиться в пам’яті ваших гостей надовго.

2. Зекономите на фотозоні. Для чого платити за окремий декор, якщо навколо вас буде знаходитися стільки краси? Мова йде не лише про саме судно, а й про неймовірні береги Дніпра та краєвиди Києва.

3. Вбережете свято від непроханих гостей. На відміну від ресторану, кафе, до вас не ввірвуться інші відвідувачі, які полюбляють додати «перцю» у ваші святкування. Лише ви та ваша компанія будете разом в цей день.

4. Відпочинете від щоденних справ. Для того, аби організувати подорож на яхті, теплоході, не обов’язково чекати якоїсь важливої дати чи події. Ви можете будь-який день наповнити яскравими емоціями. Як? Покатайтеся на водних лижах чи скутері, організуйте вечірку з живою музикою, пікнік, риболовлю, зберіть друзів та замовте фуршет. Ідей, насправді, безліч. Потрібно лише ваше бажання.
Як замовити оренду судна?

Для цього знадобиться мінімум вашого часу та зусиль. Достатньо просто зайти на сайт компанії «Teplohodik», обрати судно відповідно до кількості людей, необхідних умов, ціни та оформити замовлення. І навіть якщо ви не знаєте, який саме варіант обрати, фахівці компанії допоможуть впоратися з цим завданням, враховуючи ваші побажання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Оренда яхти в Києві – ідеальне рішення для вашого свята*
28 листопад, 2018, 09:28