Розвінчуємо найпоширеніші міфи про тайський масаж*

Розвінчуємо найпоширеніші міфи про тайський масаж*
Ви колись хотіли спробувати тайський масаж, але не наважувалися це зробити? Не знаєте, чого очікувати від нього, і тому відкладаєте все на потім? А дарма. Справжній тайський масаж який пропонує Sayana Bali Spa - салон на Печерську, в центрі Києва, є дуже приємним та корисним. Він дозволяє почуватися більш бадьорими, енергійними та веселими. Є кілька поширених міфів, які не дозволяють багатьом людям насолодитися таким новим досвідом.

Ви повинні бути гнучкими

Деякі люди називають тайський масаж «йогою без зусиль». Не турбуйтеся – тут не потрібно з усієї сили розтягуватися та мати гнучкість йога. Для отримання задоволення та корисного впливу на тіло досить просто розслабитися. Досвідчений майстер знає, як розтягувати м’язи рівно настільки, щоб людині було комфортно. У разі виникнення неприємних відчуттів достатньо буде повідомити про це майстра, і він змінить техніку.

Це боляче

Ви чули, як люди скаржаться на біль під час тайського масажу чи після нього? Так не повинно бути. Це означає, що їм просто трапився поганий майстер. Справжній професіонал завжди працює так, щоб пацієнт не відчував дискомфорту. Можна відчувати лише помірний тиск під час натискання на м’язи. Просто повідомте масажисту про свої відчуття. Доки ви користуєтеся послугами професіонала, все буде гаразд. Аматори можуть більше нашкодити, ніж допомогти.
У будь-якому разі, ви не повинні лежати на столі, зціпивши зуби від болю. Такий досвід точно не буде позитивним.

Це надто еротично

Хоча деякі типи масажу дійсно мають виражений еротичний характер, традиційний тайський масаж такий же скромний, як і європейський. Просто переконайтеся, що ви обираєте надійного приватного майстра чи спа-центр. Заклади з сумнівною репутацією дійсно можуть запропонувати різні «додаткові послуги», однак чи потрібно вам це?

Тільки тайці роблять правильно

Хоча мистецтво тайського масажу народилося в Таїланді, сьогодні його вдало опановують представники багатьох інших країн. Зовсім не обов’язково бути тайцем, щоб демонструвати справжню майстерність. Тож не варто турбуватися, якщо майстер має слов’янську зовнішність.
Також часто люди вважають, що для ефективного масажу потрібно мати значну масу тіла та фізичну силу. Однак навіть тендітні 40-кілограмові дівчата чудово справляються з таким завданням. Все залежить не від фізичних показників, а від уміння правильно використовувати своє тіло.

Тепер ви знаєте, що міфи про тайський масаж є лише вигадкою і нічим більше. Тому вам лишається записатися на відвідування салону та отримати незабутню насолоду.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розвінчуємо найпоширеніші міфи про тайський масаж*
28 листопад, 2018, 09:40