Як система контролю протікання води допомагає економити гроші?*

Як система контролю протікання води допомагає економити гроші?*
Протікання труб – це серйозна проблема і для приватних, і для багатоквартирних будинків. В останньому випадку збитки можуть бути навіть більшими, оскільки доводиться платити й за шкоду чужому майну. Інтернет-магазин АкваLock пропонує надійне вирішення цієї проблеми – системи контролю протікання води. Такий пристрій автоматично фіксує прорив труби і перекриває її. В результаті вдається уникнути багатьох неприємностей, про які далі піде мова. В каталозі АкваLock ви знайдете великий вибір таких систем. Магазин забезпечує швидку доставку замовлених приладів по Україні, а також професійну консультацію з вибору та використання систем.

Проблеми зі здоров’ям

Навіть якщо протікання невелике, протягом тривалого часу воно може призвести до появи плісняви. Спори грибків, потрапляючи через дихальні шляхи в тіло людини, стають причиною загострення астми, бронхіту та ряду інших захворювань. А лікуватися зараз дуже недешево. Тож цілі труби – це ще й зниження ризику потрапляння до лікарів.

Коли вода потрапляє на електричні дроти, виникає ризик короткого замикання. Вас може вдарити струмом, з відповідними наслідками.

Ремонт

Навіть при швидкому реагуванні на затоплення збитки можуть бути дуже серйозними. Вода псує плитку, шпалери, килими, меблі, побутову техніку. Якщо ви проживаєте в приватному будинку чи на першому поверсі багатоповерхівки, оплачувати доведеться лише свій ремонт. В іншому разі можна зіткнутися з необхідністю усунення збитків, заподіяних сусідам. Звичайно, якщо ви не хочете вирішувати це питання в суді.

Руйнування будівлі


Підвищена вологість зовсім не сприяє збереженню будівельних конструкцій. Більшість матеріалів, які використовуються для зведення будинків, руйнуються під впливом води. Наприклад, деревина збільшується в об’ємі та деформується. Фарба відшаровується, бетон тріскається, арматура іржавіє, гіпсокартон починає неприємно пахнути та втрачає міцність. Уявіть, що будинок, в якому знаходиться ваша квартира, розрахований на 80 років повноцінної експлуатації. А через сильні затоплення цей термін скорочується до 50 років. Не надто приємна перспектива?

Вартість пошкодженої будівлі значно знижується. Це матиме значення, якщо ви хочете продати нерухомість чи здати її в оренду. Для багатьох людей власне житло є найбільшою інвестицією, тож її потрібно захищати.

Уникнути затоплення значно простіше, ніж усувати його наслідки. «Розумні» пристрої з датчиками дозволяють зробити це без зайвих клопотів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як система контролю протікання води допомагає економити гроші?*
28 листопад, 2018, 09:47