Башкаленко, вітаючи прикордонників, бажав «великих погонів»

Башкаленко, вітаючи прикордонників, бажав «великих погонів»
У Луцьку 27 травня вітали прикордонників.

Прикордонників Волинського прикордонного загону привітав його начальник Олександр Білюк та представники обласної й міської влади, зокрема перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко та луцький міський голова Микола Романюк, - пишуть Волинські новини.

Наразі Волинський прикордонний загін налічує 11 відділів прикордонної служби, 8 прикордонних постів, мобільну прикордонну заставу, а його працівники охороняють кордон протяжністю 545,5 кілометра.

Державний контроль здійснюють на території двох областей – Волинської та Рівненської, 7 прикордонних районів та 15 пунктів пропуску та 1 пункті переходу. Щоденно близько 100 прикордонних нарядів виходять на охорону державного кордону України, постійно працюють понад 300 прикордонників.

Олександр Білюк привітав колег із прийдешнім професійним святом, яке відзначають 28 травня.

«Сьогодні державна прикордонна служба - це спеціальний правоохоронний орган сучасного типу, який планово розвивається та забезпечує належний рівень прикордонної безпеки держави. Протягом поточного року прикордонники загону затримали понад 150 порушників державного кордону, 16 нелегальних мігрантів, вилучили 25 одиниць зброї, 1232 набої, понад 2 кілограми наркотичних речовин. Результати нашої праці досягнені завдяки співпраці з державною владою. чіткої взаємодії з представниками правоохоронних органів», - мовив він.

Перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко висловив сподівання, що прикордонники і надалі у своїй діяльності керуватимуться професійністю, патріотизмом та високою відповідальністю за сьогодення та майбутнє нашої держави.

«Бажаю, щоб зміни які відбуваються у вас на службі та в житті, відбувалися тільки на краще, а незмінними залишалися ваші друзі, родина. Бажаю здоров’я, просування по службі, великих погонів, адже поганий той офіцер чи сержант, який не мріє стати генералом. Бажаю, щоб у кожного з вас була така мрія, і закриваючи очі, ви бачили себе у погонах генерал-лейтенанта», - звернувся до прикордонників чиновник.

За сумлінне виконання службових обов’язків, високі показники в оперативно-службовій діяльності та з нагоди професійного свята прикордонників Волинського прикордонного загону відзначили грамотами та нагородами від Волинської ОДА, обласної ради та луцького міського голови.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Башкаленко, вітаючи прикордонників, бажав «великих погонів»
28 травень, 2013, 08:51