У бюджеті Луцька ‒ «дірка» обсягом 18 мільйонів гривень

У бюджеті Луцька ‒ «дірка» обсягом 18 мільйонів гривень
Бюджет міста Луцька за 4 місця 2013 року недоотримав майже 18 мільйонів гривень.

Про це ішлося 28 травня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Як розповіла начальник управління бюджету та фінансів Луцької міської ради Лілія Єлова, бюджет міста за 4 місяці 2013 року виконали на 93,7%. При плані 281,4 мільйона зібрали тільки 263,6 мільйона гривень.

За її словами, основними бюджетотвірними чинниками є податок на доходи фізичних осіб та плата за землю.

Міський голова Микола Романюк зазначив, що велике значення для наповненості бюджету має обсяги виробництва, кількість робочих місць та відповідно податки. А заборгованість із заробітної плати також негативно відображається на бюджеті міста. Він подякував окремим підприємцям міста, які сумлінно платять податки.

Він також зазначив, що змінилася частина законодавства про землю, внаслідок чого бюджет за цією частиною недоотримує кошти.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дірка в окремих мізках. Скільки нових відділів та управлінь утворено при Романюку? Які заробітні плати і премії у керваників збиткових КП та начальників у кабінетах, що курують ці КП? Скільки підприємців закрились, бо потрапили в рабство облсоживспілки, яка отримала землю за копійки на 25 років? Скільки працівників міської ради працюють за контрактом і в структурі не відображені? Скільки об'єктів комунальної власності здано в оренду за заниженими цінами? скільки землі роздано на халяву? Скільки об'єктів виноститься на приватизацію "Шляхом викупу" без тендерів і аукціонів на найближчу сесію? Перелік запитань можна продовжити згадавши Буратіно, землю під ЦУМ, землю біля входу в парк!
Відповісти
судячи з усього питання задані в коментарі залишаться без відповіді і породять і без того "напружену ситуацію" у місті, окрім того "піднімуть рейтинг" критиканів, політиканів і крикунів. Краще, шановний математику, скористайтесь конституційним і законним правом на отримання інформації в ЛМР. ЗУ "Про доступ до публічної інформації", трішки терпіння і впевненості Вам зичу у поміч. Треба діяти законними шляхами, а не породжувати хаос і породжувати розбрат у суспільстві
Відповісти
Останні новини
У бюджеті Луцька ‒ «дірка» обсягом 18 мільйонів гривень
28 травень, 2013, 09:29