Що дарувати в переддень Нового року?*

Що дарувати в переддень Нового року?*
Обрати та зробити особливий подарунок на зимові свята коханій людині, батькам чи близькій подрузі – мабуть, найкраще та найзахопливіше заняття у переддень Нового року. Адже саме подарунки роблять Новий рік та Різдво чарівним та казковим. До 31 грудня залишилось не так багато часу, а значить, потрібно поспішати і обирати подарунки близьким та рідним людям вже тепер, у листопаді. Якщо ви справді хочете вразити своїх дорогих людей, відкидайте банальний підхід та вмикайте творчість. А ще обов’язково відвідайте сайт https://superpupers.com/725-kakoy-prazdnik/727-novyy-god-i-rozhdestvo/, де всі як один подарунки унікальні та неповторні.

Подарунки дітям

Діти – дуже вдячна публіка. Маленькі хлопчик чи дівчинка неодмінно зрадіють будь-якому подарунку з SuperPupers. Однак, це зовсім не означає, що обрати подарунок дитині нескладно і тим паче, що у діток нема особливих бажань.

• Іграшка. Звичайно, іграшки займають перше місце у виборі подарунків дитині. Найкраще, коли є можливість спитати у малюка, про яку саме іграшку він мріє в цей період. Але якщо такої можливості немає, скористайтесь порадами тих, хто працює у цій сфері. Зазвичай, продавці іграшкових супермаркетів дуже добре орієнтуються у популярних іграшках. Також вони зможуть порадити забавку, враховуючи вік та вподобання дитини.

• Спортивне спорядження. Діти дуже активні. Вони постійно хочуть стрибати, бігати, плавати, танцювати, пірнати, кататись на самокаті, велику тощо. М’ячі, боксерські груші, ролики чи ковзани, сани, самокати, пені-борди і все в такому ж дусі будуть прийняті будь-якою дитиною із захватом. Головне, щоб ви вгадали по віку та можливостям дитини.

• Сучасні гаджети та аксесуари до них. Сьогодні кожна дитина володіє власним телефоном, починаючи з 5-річного віку. Якщо дозволяють фінанси, купуйте смарт-годинник, телефон, планшет, блютуз-колонку. Якщо бюджет скромніший, зверніть увагу на аксесуари, наприклад, новий чехол, навушники, дитячі органайзери.

• Солодощі. Старшим діткам, які можуть читати можна підготувати цікаві веселі записочки та загорнути у кожну цукерку.
Подарунки дорослим

Як це не дивно, але Новий рік та Різдво – це свята, що асоціюються саме з дитинством. Саме в цей період дорослі хочуть отримати подарунки не менш, ніж дітлахи. Атмосфера казкових чудес спонукає до емоційних подарунків, тому не варто шукати щось практичне та корисне, краще здивувати чимось дуже ніжним та теплим, або ж веселим.

• Смішні теплі светри для сімейного свята. Традиція прийшла до нас з Америки, де на різдво вся родина одягає одинакові светри зі смішними принтами та візерунками. Справді, це дуже мило, і чому б у своїй родині не стати початківцем у цій хорошій справі?. Також можна замовити світшот з особливим написом чи малюнком. Зараз є дуже багато майстерень, де наносять малюнки та написи на тканину.

• Новорічні прикраси та сувеніри. Невеликі пам’ятки, котрі будуть нагадувати про щасливі миті разом – такі подарунки будуть приємні для будь-кого, чоловіка чи дружини, батька чи матері, подруги чи друга.

• Солодощі на замовлення або приготовані власноруч. Найбільш поширені різдвяні солодощі – пряники у глазурі з малюнками та написами побажань. Такі пряники можуть бути маленькими та великими. Їх прийнято дарувати на Різдво, а також ними прикрашають будинок та зимову красуню – ялинку.

Подарунки корпоративні

Колеги часто дарують один одному маленькі подарунки. Це можуть бути як індивідуальні, так і всезагальні подарунки. Щоб потішити усіх, можна подарувати цікаві та пізнавальні настільні ігри, замовити якесь дійство, наприклад, салют чи виставу. Індивідуальні подарунки обирати трохи легше. Не втрачають популярності блокноти-планінги, великі чашки для офісного чаювання, різні дорогі чи цікаві канцелярські товари.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Новий рік
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Що дарувати в переддень Нового року?*
02 грудень, 2018, 22:59