Де замовити торт за індивідуальним ескізом?*

Де замовити торт за індивідуальним ескізом?*
Сьогодні, напевно, складно знайти людину, яка б ніколи в житті не пробувала торт. І не дивно! Адже саме цей десерт уже на протязі багатьох років являється невід’ємною частиною практично кожного святкування. Що стосується походження тортів, то історики у сфері кулінарії ще й досі не дійшли одностайного висновку, в якій країні їх почали виготовляти. Одні вважають, що перший прототип торта з’явився в Італії, інші відносять цей десерт до солодощів Сходу. Однак, незважаючи на це, саме у Франції торт завоював найбільшу популярність, яка зберігається до сьогодні.

За що люди люблять торти?

Кожен торт – це індивідуальний шедевр. Оригінальний рецепт, самобутній зовнішній вигляд роблять торт ідеальним доповненням чи не кожного святкування. А скільки тортів стали відомими у всьому світі завдяки своєму неперевершеному смаку? Напевно, жоден десерт ще не отримував такого визнання. До того ж, сьогодні з’явилася можливість не лише купувати готові торти, а й замовляти їх за індивідуальним ескізом. А все завдяки сучасному та зручному сервісу https://www.tortik.in.ua, яким вже скористалися сотні любителів солодкого.

В чому переваги такого сервісу?

1. Величезний асортимент інгредієнтів. Кожен клієнт може обрати, якої форми буде торт, з яким наповненням, видом коржів та як його оформити. Це може бути круглий, квадратний, овальний чи фігурний десерт з шоколадною, фруктовою, кавовою чи карамельною начинкою, покритий кремом, мастикою, велюром або глазур’ю. Все залежить від ваших побажань.
2. Натуральний склад. Далеко не всі торти, які ми купуємо в магазинах, тішать хорошим складом. Більшість із них містять складники, які можуть викликати алергію, розлад шлунку та навіть харчове отруєння. Саме тому, аби уникнути подібного, приготування десерту на свято краще довірити професіоналам, які використовують лише натуральні, безпечні для нашого здоров’я інгредієнти.
3. Індивідуальний підхід. Торт на замовлення виготовляється спеціально до вашої події, з відповідною тематикою та з урахуванням ваших смакових уподобань. Така послуга особливо актуальна з нагоди Дня народження, весілля, новосілля, хрещення чи корпоративу.
4. Швидкі терміни виконання замовлення. Якщо ви співпрацюєте з досвідченою командою кондитерів, ваш торт буде виготовлено тоді, коли вам потрібно, без будь-яких заминок та незрозумілих виправдань.
5. Надійна доставка. Торт – досить ніжний та крихкий десерт, доставити який у потрібне місце не так вже й просто. Однак, завдяки налагодженому сервісу, професіонали компанії tortik.in.ua привезуть тортик за вашою адресою в ідеальному стані.

Ну а якщо ви ще й досі сумніваєтеся, чи варто користуватися таким сервісом, альтернативою стане замовлення безкоштовного дегустаційного набору, завдяки якому ви зможете остаточно вибрати наповнення торта. До того ж, довіривши приготування головного святкового десерту професіоналам, ви точно зекономите і час, і нерви. То чому б не скористатися такою можливістю?


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: торт
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Де замовити торт за індивідуальним ескізом?*
03 грудень, 2018, 09:05