Запчастини для зернозбиральних комбайнів CLAAS*

Запчастини для зернозбиральних комбайнів CLAAS*
Сільськогосподарська техніка німецького виробника CLAAS вигідно відрізняється від аналогів своєю бездоганною роботою та довговічністю служби. Сільськогосподарська техніка CLAAS, наприклад, ьакі моделі як LEXION, в Україні широко відома та застосовується на багатьох фермерських господарствах. Однак, як і будь-які механізми, робочі блоки комбайнів, жаток, косарок, тракторів та іншої техніки у певний момент потребують уваги професійних механіків. Запчастини на Клаас Лексіон (CLAAS LEXION) для здійснення ремонтних та профілактичних робіт у техмайстернях, слід замовляти лише у постачальника, що може пред’явити покупцю сертифікати якості на свою продукцію. Адже від якості запчастин залежатиме подальша правильна робота техніки.

Комбайни зернозбиральні CLAAS

Сільськогосподарська техніка створена як універсальний комбайн. Одночасно техніка CLAAS може виконувати різний функціонал: зрізати, подавати, здійснювати обмолот, відділяти, транспортувати і відвантажувати зерно. Тобто одна с/г машина насправді є і віялкою, і жаткою, і молотаркою.

Запчастини до техніки CLAAS

Перелік запчастин, котрі є в наявності від офіційного дистриб’ютора насправді вражаючий, та вимірюється тисячами найменувань. При необхідності технічного обслуговування, заміни тієї чи іншої деталі, для подальшої справної та якісної роботи комбайнів Claas слід використовувати тільки рідні запчастини з наявним сертифікатом якості та гарантією виробника. Адже кожна деталь, навіть якщо це невеликий шнек чи болт, є невід’ємною частини спланованого механізму. Від правильної збірки та одночасної злагодженої роботи всіх механізмів залежить справність роботи таких робочих вузлів, як соломотряс, жатка, перс-підбирач, молотарка та н...

Де купити якісні запчастини для техніки CLAAS

Замовляючи запчастини до німецьких комбайнів в магазині agroman.in.ua, аграрії можуть бути впевнені у надійності та якості комплектуючих. Професійні у вузькій галузі запчастин для сільськогосподарської техніки консультанти інтернет-маркету нададуть якісне та повне консультування з приводу вибору комплектуючих та відносно процедури замовлення. Якісні деталі від світових виробників Agrobelts, Roulunds, CRL, Gates, Optibelt, RIB-BELT, Roflex, AgroParts, Rubena, Stomil, TAGEX, AM, FAG, INA, Koyo, NTN, Timken, SKF, SNR, SX, NSK, ZKL, забезпечать вашій техніці повноцінну та тривалу справну роботу в полях при найбільшому навантаженні та найнесприятливіших умов.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Запчастини для зернозбиральних комбайнів CLAAS*
03 грудень, 2018, 09:12