Змінні колеса для професійних візків, тачок та рухомих платформ*

Змінні колеса для професійних візків, тачок та рухомих платформ*
Сьогодні у різних сферах виробництва та господарської діяльності використовується мобільне додаткове обладнання. Часто для того, щоб переносити важкі предмети чи робочий інвентар підприємство оснащується спеціальними тачками, рухомими платформами, вертикальними місткими візками. Стаціонарні візки з міцної нержавіючої сталі використовують у медичних закладах, готельному бізнесі, на різних промислових об’єктах. Ці візки та тачки служать десятиліттями, але мають один ненадійний елемент – колеса. Механізми від постійного навантаження зношуються, колеса ламаються, нищаться і не надійні кріплення. Дізнатись більше інформації про те, як можна замінити колеса на візках чи тачках якісними та довговічними можна на сайті імпортера обладнання від європейських виробників snb-company.com.ua

Різновиди коліс для тачок та візків

Жаростійкі колеса для візків та тачок. Ці комплектуючі можна використовувати тоді, коли техніка безпеки та санітарні норми підприємства вимагають до комплектуючих певні відподності прийнятим нормам. Жаростійкі колеса з відповідним маркуванням на таких підприємствах використовувати можна. Окрім стійкості до високих температур, такі колеса мають ще такі експлуатаційні характеристики:

• Довговічність служби;
• Надійні термостійкі кронштейни та кріплення;
• Високі показники швидкості роботи (4-6 км/год.);
• Стійкість до агресивних речовин хімічного складу;
• Легкий та зручний догляд та миття.

Жаростійкі колеса можуть витримувати температурне навантаження до +1000°С.

Колеса для переміщування важких вантажів

Такі колеса можуть витримувати тацю чи візок з дуже великим навантаженням. Вони посилені і можуть мати декілька видів кронштейнів та кріпильну панель. Такі колеса використовують на хімічному, харчовому виробництвах, на будівництвах, у сільськогосподарському господарстві.

Щоб підібрати найкращі колеса та ролики для того чи іншого обладнання, переходьте на сайт snb-company.com.ua, де представлено дуже багато моделей вантажопідйомних коліс для тачок та візків різного діаметру, з кріпильними панелями та додатковими аксесуарами від провідних європейських виробників.

Також такі колеса можуть бути оснащені поворотними механізмами та медальками блокування руху. Такий додатковий функціонал знадобиться у роботі на підйомах та похилих площинах. Є в каталозі постачальника також колеса, призначені для роботи на будівельних лісах. Вантажопідйомність таких коліс може бути до 200 кг.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Змінні колеса для професійних візків, тачок та рухомих платформ*
09 грудень, 2018, 14:11