До обшуку на «Кроноспан УА» податківці не причетні, – Міндоходів

До обшуку на «Кроноспан УА» податківці не причетні, – Міндоходів
У головному управлінні Міністерства доходів і зборів України у Волинській області кажуть, що податківці не затримували працівників заводу «Кроноспан УА».

Про це 29 травня повідомили у прес-службі відомства.

Нагадаємо, видання ПроНовік повідомило, що 28 травня ТОВ «Кроноспан УА» у Нововолинську завітала податкова міліція. Працівників підприємства нібито зібрали у конференц-залі і не відпускали тривалий час. Причина затримання не повідомлялася. У керівництва відібрали мобільні телефони та особисті речі. Згодом всіх працівників заводу відпустили, окрім начальників відділів та директора підприємства Наталії Покінської.

Разом з тим, Нововолинський інформаційний портал пише, що обшук на «Кроноспан УА» проводили співробітники управлінням по боротьбі з економічною злочинністю на підставі постанови Печерського районного суду Києва.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Одним словом заказ - хтось хоче купити це підприємство.
Відповісти
Сто відсоткове замовлення,
обшук проводили без дотримання законів та інструкцій, без нормального опису вилученого в протоколі, понятих взагалі привезли з собою. Обшукували люди які перший раз в житті взагалі дивились на перевинні бугалтерські документи і не розуміли що це. Одним словом надіюсь колись ці су.. отримать своє.
Відповісти
Останні новини
До обшуку на «Кроноспан УА» податківці не причетні, – Міндоходів
29 травень, 2013, 10:46