«Екскурсоводи у відпустці» йдуть в театр ляльок

«Екскурсоводи у відпустці» йдуть в театр ляльок
2 червня в Луцьку відбудеться екскурсія для наймолодших лучан у «закулісся» обласного театру ляльок.

Після перегляду вистави «Троє в смужку» відбудеться чергова екскурсія у рамках проекту «Екскурсоводи у відпустці», - повідомили у Центрі туристичної інформація та послуг.

Збір усіх охочих – о 11:45 поблизу пам’ятника святому Миколаю.

З нагоди Всесвітнього дня захисту прав дитини найменші лучани та гості міста потраплять на екскурсію за куліси Волинського академічного обласного театру ляльок, що відбудеться після вистави «Троє в смужку», яку пропонують до перегляду у неділю, 2 червня.

Актори та працівники театру розкажуть про історію та сьогодення театру, поділяться цікавими історіями та покажуть, як втілюються у життя казки.
Учасники екскурсії відвідають майстерню ляльок, побачать, як виготовляються декорації, познайомляться з роботою звукорежисерів та дізнаються, як створюється магія світла у театрі.

ТЕАТР ЛЯЛЬОК В ЛУЦЬКУ: ВІД НІМОГО КІНО ДО ДЖАЗУ


Участь у екскурсії безкоштовна. Усі охочі приєднатися до екскурсії зможуть отримати ідентифікатори об 11.45 біля пам’ятника св. Миколая. Квитки на виставу можна придбати у касі театру ляльок. Початок екскурсії – безпосередньо після завершення вистави.

Довідка


Проект «Екскурсоводи у відпустці» було започатковано влітку 2012 року. У його рамках протягом літнього періоду відбуваються тематичні екскурсії, авторами яких є громадські діячі, журналісти, краєзнавці, письменники, митці. Проект має на меті поширення інформації про маловідомі факти з історії Луцька серед його мешканців та туристів, покращення іміджу міста.

Екскурсії розпочинатимуться щосуботи о 16.00. Теми та орієнтовний маршрут екскурсій анонсуватимуться на туристичному сайті Луцька та сторінці у Facebook.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Екскурсоводи у відпустці» йдуть в театр ляльок
29 травень, 2013, 12:55