Міносвіти відмовилося від «Електронного вступу»

Міносвіти відмовилося від «Електронного вступу»
Під час вступної кампанії 2012 року не буде використовуватися експериментальна програма «Електронний вступ», але можливість подання заяви на вступ в електронній формі залишиться.

Про це під час прес-конференції УНН повідомила головний спеціаліст інформаційно-аналітичного відділу департаменту вищої освіти Міністерства Алла Рибалко.

«У нових умовах прийому зазначено, що вступник, також як і у 2011 році, може подати вступну заяву в електронній формі при вступі на освітньо-кваліфікаційний рівень «бакалавр». Тобто, експериментальної програми «Електронний вступ», яка була в 2011 році не буде. Вже не буде і такого виразу. Але можливість подання в електронній формі, за допомогою форм, про які буде пізніше повідомлення, - зберігається», - повідомила Рибалко.

Вона нагадала, що 2011 року за допомогою програми «Електронний вступ» було подано майже 400 тисяч заяв від 150 тисяч осіб.

«Найактивнішими були абітурієнти з Донецької, Київської, Львівської, Одеської та Хмельницької областей», - повідомила Рибалко.

Цього року, за її словами, подання регламентується Порядком подання заяви в електронній формі. Цей порядок виписаний, як Додаток до Умов прийому, і окремо зареєстрований у Мінюсті.

Нагадаємо, нинішнього року вступна кампанія стартує 2 липня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Міносвіти відмовилося від «Електронного вступу»
01 лютий, 2012, 14:04