Слідство назвало основну версію вбивства журналіста Шеремета

Слідство назвало основну версію вбивства журналіста Шеремета
Слідство вважає основним мотивом убивства журналіста Павла Шеремета дестабілізацію соціально-політичної ситуації в країні.

Про це повідомив заступник голови Націполіції - начальник кримінальної поліції Євген Коваль, - пише "Українаська правда".

"Слідством було висунуто низку версій. Перша: помилка в об’єкті злочину, з огляду на те, що підірваний автомобіль належав і використовувався керівником сайту Оленою Притулою. Друга версія – побутові та міжособистісні конфліктні ситуації. Версія номер 3 – професійна діяльність потерпілого журналісти в Україні, Білорусі та Росії і четверта версія: дестабілізація соціально-політичної ситуації в державі шляхом вбивства відомої особи", - сказав Євген Коваль.

Після відпрацювання три версії зз чотирьох не знайшли підтвердження. Слідство продовжило відпрацювання основної версії – дестабілізації ситуації в державі шляхом вбивства відомої особи".

За словами Коваля, відпрацьовуючи цю версію слідство вивчало вибухи на всій території України до та після вбивства Шеремета.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков додав, що у слідства є "підверсії" мотиву вбивства журналіста.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

Заколупав?
Відповісти
Підрив машини білоруського журналіста,який довго працював в росії є "дестабілізацією" в Україні.Ви про що?Звичайно гроші,борги і політика тут нідочого.
Відповісти
Ці люди - продукт політики Парашенка, яких він використовував в своїх гнусних політичних і мародерських цілях, послухайте їх сленг - волосся дибом стає від риторики цих "дитячих лікарів"і рок музикантів , інтелектуальний рівень нижче плінтуса, а самооцінка як в Бонапарта,та й ще з нацистським нахилом, метою обрали керувати методами терору якщо не світом, то Україною точно. По Луцьку теж бігає пара схожих персонажів, але до них доїде черга...
Відповісти
Останні новини
Слідство назвало основну версію вбивства журналіста Шеремета
12 грудень, 2019, 21:07