В озеро у Шацькому районі випустили майже тонну риби. ФОТО

В озеро у Шацькому районі випустили майже тонну риби. ФОТО
12 грудня відбулося зариблення озера Пісочне в межах санаторію «Лісова пісня», поблизу села Мельники Шацького району.

Зариблення здійснювалось за рахунок коштів небайдужих громадян та активістів громадської організації «Рибалки-любителі Шацького району», - інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Так, до озера випустили 896 кілограмів риби, середньою вагою близько 350 грамів/екз. Зокрема, випустили у водойму 2 560 коропів.

Контроль за проведенням робіт із зариблення здійснювали працівники Волинського рибоохоронного патруля. Також у заході взяли участь представники Державної екологічної інспекції у Волинській області, ГО «Рибалки-любителі Шацького району», депутати Шацької селищної ради, громадськість.

Також випустили риб в ставове господарство у селі Старостав Горохівського району. Він відповідає ветеринарно-санітарним вимогам про відсутність небезпечних захворювань.

«Дякуємо усім, хто долучився до зариблення за небайдужість до рибної галузі та допомогу у збереженні водних біоресурсів. Такі акції сприяють не лише збільшенню видового різноманіття, але й відновленню рибогосподарського потенціалу наших водойм. Закликаємо громадян брати участь у збереженні рибних запасів, особливо в місцях вселення. Якщо Ви помітили порушення правил рибальства просимо невідкладно повідомляти на телефонну «гарячу лінію»: (067) 360-78-40», - прокоментував начальник Волинського рибоохоронного патруля Тарас Куньчик.

Нагадуємо, на минулому тижні у водойми Волинської області випустили понад 3 тонни цінних видів риб.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
В озеро у Шацькому районі випустили майже тонну риби. ФОТО
13 грудень, 2019, 18:56