Словацький посол написав губернатору Волині листа

Словацький посол написав губернатору Волині листа
Словацька Республіка зацікавлена у розширені співпраці з Волинською областю.

Презентація потенціалу регіону в Посольстві України в Словацькій Республіці надала нового імпульсу різносторонній співпраці. Про це йдеться у листі, який надійшов голові облдержадміністрації Борису Клімчуку від посла України у Словацькій Республіці Олега Гаваші, - повідомили у прес-службі ОДА.

Зокрема, зазначено, що «для представників словацької сторони було відкриттям таке різноманіття виробництва, інвестиційних пропозицій, економічного та туристичного потенціалу Волині».

«Презентація викликала зацікавленість серед представників підприємницьких кіл Словаччини, експертному та журналістському середовищі. Учасники заходу від словацької сторони відзначили якість та змістовну наповненість проведеної презентації, повноту та комплексність висвітлених у її ході аспектів», - йдеться у листі.

З огляду на це, посол України у Словацькій Республіці Олег Гаваші висловлює вдячність волинській делегації та її очільнику, заступнику голови облдержадміністрації Едуарду Стоєву. Адже за результатами презентації досягнули чимало. Зокрема, встановили низку ділових контактів та узгодження проведення окремих зустрічей та підписання контрактів.

Також досягнули домовленості щодо підписання міжрегіональної угоди між Волинню та одним із країв Словаччини. Окрім того, делегація області візьме участь у бізнес-форумі, який відбудеться у Братиславі на початку червня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хай візи дають дешевші)
Відповісти
брехуни треба казати правду до посол Украини в СловатчинI пiдолизав Борi
Відповісти
Останні новини
Словацький посол написав губернатору Волині листа
30 травень, 2013, 09:27