vBanke.com.ua — беріть кредит вигідно!*

vBanke.com.ua — беріть кредит вигідно!*
За короткий термін мікрофінансові організації і швидкі кредити стали дуже популярними. Однак знайти чесну компанію, готову видати кредит за низькою відсотковою ставкою, що не так просто. vBanke - це сервіс, що допомагає українцям підібрати найбільш підходящу МФО для отримання швидкого кредиту. Зверніть увагу, що сама компанія кредити не видає, вона лише підбирає найбільш вигідні пропозиції виходячи з вимог і особливостей клієнта.

Партнери

vBanke співпрацює з величезною кількістю мікрофінансових компаній. Кожен партнер компанії надійний і добросовісний - потенційному клієнту не доведеться переживати за збереження своїх особистих даних і величезні переплати. Всі компанії, з якими співпрацює vBanke, мають офіційні ліцензії та працюють відповідно до законодавства України.

У компанії є список топ-партнерів, які особливо охоче видають позики. Відрізняються такі організації високим відсотком схвалення швидкого кредиту, мінімумом необхідної інформації (досить буде паспортних даних та ідентифікаційного коду), а також тим, що перша позика клієнтам вони видають практично безкоштовно. У список топових компаній входить Манівео, Дінер, CreditPlus і інші. Перераховані МФО не тільки користуються популярністю серед клієнтів, а й пропонують найоптимальніші умови співпраці:

1. Не виникне потреба у вказівках контактних осіб (колег, родичів);
2. Для отримання позики клієнтові не будуть дзвонити співробітники організації, достатньо буде однієї СМС;
3. Перший кредит буде безкоштовним, а наступні будуть видані за низькою відсотковою ставкою;
4. Отримати кредит можуть навіть студенти, безробітні і пенсіонери.

Кредити для всіх

Завдяки спеціальним алгоритмом, vBanke підбирає вигідні пропозиції для всіх верств населення. Так, 18-річний студент не отримає пропозицію взяти мікропозик в МФО, в якій видають кредити тільки з 21-го року. Система аналізує всі актуальні вимоги кредитних компаній до позичальників і підбирає тільки найбільш вигідні і відповідні пропозиції.

Отримати позику вийде працюючим і безробітним, студентам, пенсіонерам, підприємцям, мамам в декреті і взагалі всім жителям України, яким виповнилося 18 років. При цьому вимоги до позичальників самі мінімальні: потрібно мати картку будь-якого українського банку, а також надати паспортні дані та ІПН. Отримати потрібну суму можна в онлайн-режимі, навіть не виходячи з дому. Все оформлення швидкого кредиту, починаючи заповненням даних і закінчуючи отриманням грошових коштів на карту, не відніме більше 15 хвилин.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кредит
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
vBanke.com.ua — беріть кредит вигідно!*
17 грудень, 2018, 22:02