Який делікатес з равликів популярний в Україні*

Який делікатес з равликів популярний в Україні*
В останній рік популярність набирає такий делікатес з равликів, як равликова ікра, придбати яку можливо тут https://ukraine.snails-house.com/ikra-ravlukiv/ Яйця виноградних равликів цінуються навіть більше затребуваною чорної ікри. Все тому, що незвичайні ласощі збираються і промиваються вручну. Більш того – отримати їх можна тільки раз на рік. При цьому ікра молюсків не схожа ні на чорну, ні на червону за смаком – її відкладають не риби, тому відповідного присмаку немає.

Як отримують равликову ікру

В Україні равликову ікру виробляють на фермах в Закарпатській області. Основний профіль підприємств – розведення самих молюсків і їх подальший продаж. Вони теж дуже затребувані – як в кулінарії, так і в косметології, оскільки є корисним для травлення і шкіри продуктом.

Іронія в тому, що популяція равликів збільшується, коли вони вилуплюються з ікринок, тому та ікра, яка йде на продаж, така дорога – по факту, покупці платять за виводок нових молюсків.
Затребуваність

Равликова ікра як делікатес популярна як в Україні, так і за кордоном. У Європі її дуже цінують – середній чек за 100 грам продукту оцінюється в 200-300 євро. В Україні ціна 50000 гривень за кілограм, при цьому виробляти продукт беруться фахівці не кожної равликової ферми – настільки цей процес трудомісткий.

Вплив виробництва равликової ікри на равликовий бізнес

Розведення равликів набагато популярніше виробництва ікри молюсків. Такий бізнес досить простий і не вимагає багато вкладень: організувати ферму при наявності приватного будинку дуже легко, оскільки виноградні равлики вже живуть у більшості фермерів в садах і городах.

Виробництво ж ікри пов'язане зі складнощами і може навіть зупиняти розведення самих молюсків. Тому популярність равликової ікри впливає і на затребуваність і ціну виноградних равликів. Зараз це як і раніше дорогий продукт, оскільки попит на нього як в Європі, так і в Україні ще не задоволений.

Для бізнесменів це означає одне – на равликах можна заробляти. І не обов'язково за допомогою розведення.

Найпростіший спосіб – співпраця з фермерськими підприємствами як збирач. Як вже було сказано вище, виноградні равлики мешкають в українських садах, а ще лісах, полях і поблизу річок.

Равлікоманія, наприклад, пропонує дуже вигідні умови співпраці для збирача:

• сама забирає товар при його наявності більше 25 кг;
• постійним збирачам підвищує ставку і виплачує бонуси;
• консультує з питань збору, прийому і розведення молюсків.

Таку популярну равликову ікру, на жаль, без наявності ферми збирати майже неможливо. До того ж, у неї найсуворіші умови зберігання. Але якщо вам цікавий такий вид діяльності – зв'яжіться з нашими менеджерами, щоб дізнатися більше про створення власної ферми з розведення виноградних молюсків. Ми завжди раді викуповувати якісний продукт в будь-яких кількостях за гідну ціну. Вимоги до товару є на сайті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ікра
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Який делікатес з равликів популярний в Україні*
17 грудень, 2018, 22:25