Завтра, 19 грудня, у маршрутках Луцька – лише електронний квиток: яка готовність

Завтра, 19 грудня, у маршрутках Луцька – лише електронний квиток: яка готовність
Від завтра, 19 грудня, у громадському транспорті Луцька можна буде оплатити проїзд лише за допомогою електронного квитка.

Начальник управління транспорту і зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов розповів, що станом на 18 грудня валідоторами обладнані 45 тролейбусів та 100 маршруток.

«Необладнані 17 автобусів підприємства «Санрайз». Процес іде», - сказав посадовець і додав, що дехто з перевізників спробував «піти на хитрощі». Як приклад, він назвав перевізника ПАТ «Луцьке АТП 10701». За словами Степанова, аби не встановлювати валідаторів, підприємець «поміняв вивіски» та запустив приміський маршрут №236.

Окрім того, начальник транспортного управління зауважив, що за вчора, 17 грудня, 82 тисячі пасажирів оплатили проїзд електронним квитком.

«Загалом у день транспортом користуються приблизно 160 тисяч пасажирів, тобто ми вийшли на половину. Лучани готові давно, була затримка за перевізниками», - резюмував Степанов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і добре! Завтра побачимо як мешканці Луцька це все розуміють і будуть з е-квитками. Часу вдосталь було, а купа людей сідає і готівку передає, вам чого не вистачило? То все на маршрутників і міську владу гнів свій направляли, а тепер покажіть які ви красені, як на задні двері не пхаєтесь, а на передні йдете, щоб заплатити, як по салону проходите, а не у передніх дверях стоїте, покажіть, що ви не бид...о яка у вас культура поведінки... От і побачимо...
Відповісти
А як з приводу стоячих пасажирів.Чи так само стояти на одній нозі із е-квитком у зубах
Відповісти
подяка величезна керівникам міста то все дякуючи мудрим людям таке
Відповісти
Петро купи собі велосипед і будеш сидіти на дупі .
Відповісти
Хватить вже того старческого поразку від СТЕПАНОВА.раз такий реформатор купи міські автобуси та бабуся ідіоте
Відповісти
Хватить вже того старческого поразку від СТЕПАНОВА.раз такий реформатор купи міські автобуси та бабуся .


Відповісти
Пане Стєпанов!!!!!!!!!!!Невпливова влада!!!!!!!!!!!!!Що??????Дьомін взув чи взяв ВАС????? Як ви могли допустити, щоб Дьомін забрав два самих прибуткових маршрути і їздить без валідаторів на маршруті №236 і без графіків всіма центральними вулицями міста, якщо приміські маршрутки повинні їздити тільки по окружних дорогах!!!!!!!!!!!!! Що великий перевізник не хоче їздити прозоро???Чи можливо всі можуть захопити село біля Луцька і їздити на умовах приміського маршруту????????????????????без валідаторів. Краще запустіть автобуси на маршрут №17, 17а , щоб люди могли добратися на і з роботи, а не давали дохід приміським автобусам!!!!!!!!!!!!

Відповісти
Ну що, сьогодні 19 грудня готівка в маршрутці так і дальше проходить. То нахрен той електронний квиток?
Відповісти
Останні новини
Завтра, 19 грудня, у маршрутках Луцька – лише електронний квиток: яка готовність
18 грудень, 2019, 15:36