Особливості однокімнатних квартир у ЖК SAN FRANCISCO в Києві*

Особливості однокімнатних квартир у ЖК SAN FRANCISCO в Києві*
Сучасна архітектура, закрите для проїзду автівок подвір’я, система відеоспостереження за суспільними просторами, ретельно продумана інфраструктура для комфортного життя, яскравого дозвілля, нетворкінгу та бізнесу — переваги житлового комплексу SAN FRANCISCO Creative House, гідні уваги.

Що необхідно знати про проєкт

ЖК SAN FRANCISCO Creative House — це два житлових будинки заввишки 9 і 14 поверхів і 8-поверхова офісна будівля. Ефектний фасад візуально відсилає до архітектури американського мегаполіса. Проєкт території розробила студія ландшафтної архітектури KOTSIUBA. Найвідоміша і найбільш звивиста вулиця світу — Ломбард-стріт — надихнула на переосмислення пандуса при вході на подвір’я.

Об’єкт будується на одній з головних транспортних артерій міста — проспекті Перемоги, біля станції метро «Нивки». Дорога до центру міста на автівці займає до 15 хвилин. На протилежному боці від проспекту знаходиться парк «Нивки», що дає можливість щодня гуляти на свіжому повітрі й активно проводити час з близькими. Тут можна практикувати йогу, бігати, кататися на велосипеді, годувати білок, організовувати пікніки.

Заплановано відкриття школи, супермаркету, ресторану, IT-hub та Creative Lounge. Резидентам SAN FRANCISCO Creative House захочеться частіше виходити на вулицю, і все завдяки тихому зеленому подвір’ю, у якому пріоритет віддано пішоходам. Територія буде розділена на зони для активностей та відпочинку. Тут знаходитимуться ігрові простори для дітей різного віку та буде обладнано спортивний майданчик.

Чому інвестори обирають однокімнатні квартири

Ергономічні 1-кімнатні квартири в ЖК SAN FRANCISCO — прекрасне рішення для тих, хто планує жити наодинці, і молодого подружжя. Завдяки панорамним вікнам вдень помешкання наповнене сонячним світлом.

Планування ергономічні. Житлову кімнату можна з легкістю розділити на дві функціональні зони — спальню і кабінет, оснащений інноваційною технікою. Затишку додадуть декоративні дрібниці: живопис, фотографії, сувеніри з подорожей, квіти. Є можливість облаштувати лаунж на лоджії. Передбачено простору ванну кімнату. На кухні можна організувати міні-бар.

Якщо в цьому є необхідність, можна замовити перепланування житлового простору, доки об’єкт будується.

Дозвільні документи ЖК SAN FRANCISCO є на офіційному сайті. Зацікавлені у придбанні нерухомості? Телефонуйте до відділу продажу, щоб дізнатися деталі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: квартира
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.