Як вибрати надійний мотоблок для домашнього користування?*

Як вибрати надійний мотоблок для домашнього користування?*
З кожним роком мотоблоки стають все більш популярними серед власників невеликих земельних ділянок. І не дивно! Адже саме ці агрегати дозволяють обробляти ґрунт, скоштувати траву, перевозити вантажі, перекачувати воду, прибирати сніг та виконувати інші господарські роботи без зайвих затрат сил і часу. До того ж, завдяки доступній ціні купити мотоблок може практично кожен господар. Головне – обрати ту модель мотоблока, яка найкраще підійде до ваших умов.

На що звернути увагу, обираючи мотоблок?

• Потужність. Тут мотоблоки поділяються на 3 типи. Серед них вирізняють: легкі міні-мотоблоки (до 4 к.с.), середні (до 6 к.с.) та тяжкі (від 7 к.с. і більше). Чим більша потужність мотоблока, тим більшу площу він здатний обробити. Однак, варто пам’ятати, що навіть найпотужніші агрегати розраховані на обробку ділянок до двох гектарів землі.
• Тип палива. Всі моделі мотоблоків працюють або на дизельному, або на бензиновому паливі. Відповідно до цього визначаються переваги та недоліки пристрою. Приміром, дизельний мотоблок має високий ККД, водне охолодження, низький розхід пального та хорошу потужність, однак, і ціна його вища. У свою чергу, бензинові моделі вирізняються хорошою швидкістю та маневреністю, у зв’язку з чим ідеально підходять для малих господарств.
• Безпека. Самі мотоблоки вважаються не зовсім безпечною технікою, що пов’язано з можливістю отримання травми оператором. Однак, для того, щоб підвищити рівень безпеки під час роботи, в процесі виробництва мотоблоків використовують ряд елементів. Серед них: кожухи над фрезами (оберігають оператора від викиду ґрунту, каменів), пружна підвіска штанг управління (захищає від вібрацій двигуна), автоматичне вимикання трансмісії при відпусканні рукоятки та обмеження швидкості заднього ходу.
• Виробник. Якщо ви хочете придбати надійний мотоблок, що прослужить довгий час, варто надавати перевагу перевіреним виробникам. Серед найбільш популярних: Кентавр, Forte, Bizon, Булат, Weima, Iron Angel, Зірка, Sadko та інші.

Де придбати мотоблок за доступною ціною?

Оптимальним варіантом стане співпраця з компанією, яка продає техніку за фіксовано низькою вартістю. Приклад такої в нашій країні – Optoweek. Саме тут вам запропонують вибрати ідеальний мотоблок серед величезного асортименту та нададуть офіційну гарантію на нього. Крім цього, кожен клієнт магазину зможе скористатися професійною консультацією фахівців. Ну а додатковими бонусами такої співпраці стануть постійні акції, знижки та доставка обраної техніки у будь-який куточок країни.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: мотоблок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як вибрати надійний мотоблок для домашнього користування?*
24 грудень, 2018, 17:42