Надійний смартфон за доступною ціною*

Надійний смартфон за доступною ціною*
Недавно одна з провідних компаній випустила новий потужний бюджетний смартфон LG G6. Плоска лицева частина, ледь заокруглені кути та матова металева задня кришка зробили смартфон популярним серед любителів класики одразу після виходу апарата в продажу.

Особливості смартфону LG G6

Класичний дизайн корпусу гаджета доповнили стримані кольори – він представлений в чорному, білому та платиновому відтінку, виробник відмовився використовувати для даної моделі яскравий дизайн. Незважаючи на свою бюджетність, LG G6 отримав високий рівень захисту від вологи, перепадів температурних режимів, механічного впливу та вібрацій, при його розробці використали технологію MIL-STD-810G (американський воєнний стандарт).

Особливості мобільного телефону:

• технологія IP68 (згідно з дослідженнями, такий телефон здатний без шкоди для функціональності перебувати під водою на глибині до 1 метра на протязі півгодини);
• дисплей розміром 5.7 дюйма має антиблікове покриття, що дозволяє комфортно користуватись смартфоном при будь-якому освітленні;
• акумулятор потужністю 3300 мАч забезпечить активне користування гаджетом на протязі доби;
• дві камери по 13 мп кожна забезпечують якість фото та відео вище середньої (що не так погано для смартфона бюджетного сегменту), крім того розробники передбачили можливість ручного налаштування камери, при правильному підході можна зробити доволі якісні зображення;
• процесор здатний витримати загрузку в період одночасного використання декількох програм ігри середньої «важкості» без проблем підуть на максимальних налаштуваннях.

Оцінюючи відгуки користувачів, які вже встигли випробувати новинку від компанії LG можна сказати, що розробники добре постарались та зуміли помістити всі важливі сучасні функції смартфона в доступний по вартості гаджет і зробили це справді якісно та надійно.

Де купити смартфон

Якість, надійність та оригінальність смартфона LG G6 може гарантувати лише офіційний представник компанії в Україні. В офіційному магазині техніки LG можна придбати даний гаджет з офіційною гарантією від виробника на 12 місяців. Згідно з Законом України покупець має право на безкоштовний обмін на протязі 14 днів з моменту покупки, а також на сервісне обслуговування на протязі 1 року.

Купляючи смартфон LG G6 в офіційного представника ви можете бути впевнені у тому, що гаджет пройшов відповідні перевірки і продається в повній технічній справності. Замовити його можна на сайті або звернутись в офлайн магазин техніки LG.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.