Мобільний еквайринг ПриватБанку став найпопулярнішим у СНД*

Мобільний еквайринг ПриватБанку став найпопулярнішим у СНД*
У червні крім прийому платежів через міні-термінали, користувачам сервісу буде доступна функція оптичного розпізнавання карти.

Кількість підприємців використовують додаток ПриватБанку iPay, який дозволяє легко приймати оплату за банківськими картками за допомогою смартфонів, планшетів і компʼютерів, перевищила 150 000 осіб.

Як повідомили в банку, на сьогодні зафіксовано понад 100 000 завантажень Android версії сервісу, 30 000 iOs і 20,000 десктопних версій для Windows/Linux. Таким чином, міні-термінали ПриватБанку за кількістю користувачів встановили рекорд в країнах СНД і Росії, значно наростивши клієнтську базу в порівнянні з аналогічними сервісами.

«Ми продовжуємо розвивати технології мобільного еквайрингу, ‒ говорить заступник голови правління ПриватБанку Олександр Вітязь. ‒ 1 червня запускаємо функцію оптичного розпізнавання карти за допомогою камери смартфона, це не вимагає додаткового обладнання, досить встановити додаток і Ви негайно приймаєте платежі, цей функціонал буде доступний для мерчантів в додатку iPay і всім клієнтам ПриватБанку в додатку Приват24 ‒ як на відео».

ПриватБанк став першою банківською установою, що впровадив в Євразії сервіс прийому платежів через міні-термінали. Сьогодні ПриватБанк пропонує користувачам як найдоступніші термінали для особистих розрахунків, так і пристрої серії PRO, що забезпечують шифрування даних і відповідають найжорсткішим стандартам безпеки міжнародних платіжних систем.

Додаток iPay, доступний для iOs, Android, Windows і Linux, забезпечує прийом платежів з карт VISA/masterCard, завантажується безплатно. Придбати термінал можна в будь-якому офісі банку або на сайті getpos.ru, відеоінструкція з налаштування сервісу тут.

ПриватБанк є одним з найбільш високотехнологічних банків світу. Серед технологій, які були впроваджені ПриватБанком вперше на світовому ринку, ‒ SMS-банкінг (1999 рік), ОТР паролі через SMS (2000), Р2Р перекази між картками (2003), «Електронна здача» (2009), Онлайн-інкасація (2010 ) та інші.

ПриватБанк став одним із перших банків, що запровадив технологію безконтактного обслуговування клієнтів за допомогою QR-кодів. За допомогою QR клієнти ПриватБанку можуть увійти в свій акаунт Інтернет-банку, зняти готівку в банкоматах, заправити автомобіль на АЗС і зробити і оплатити замовлення в мобільному меню ресторанів. Сьогодні кожен третій клієнт банку користується його послугами через Інтернет і мобільні додатки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Мобільний еквайринг ПриватБанку став найпопулярнішим у СНД*
31 травень, 2013, 13:14