Нові назви луцьких вулиць: думки мешканців

Нові назви луцьких вулиць: думки мешканців
Мешканці перейменованих вулиць у Луцьку виступили проти перейменування.

Проте знайшлися і ті, які не проти таких змін, ‒ пишуть «Волинські новини».

Як відомо, від сьогодні майже 30 вулиць Луцька перейменовують

«Я не в захваті від того, що вулицю перейменовують. Я залишилась одна з одинадцятьма дітьми, і переоформлення всіх документів – це дуже великі кошти. Мешканці вулиці просили залишити стару назву, але до нашої думки не дослухались», ‒ мешканка колишньої вулиці Щорса (наразі вулиця Олександра Богачука) Анна.

«В незалежній Україні вулиця повинна називатися іменем тих людей, які для країни зробили щось корисне. Навіщо нам, щоб вулиця називалась іменем москальського командира (Щорса), який мордував населення України, і нічого доброго для країни не робив. Так що нехай буде вулиця Богачука, це є наш українській поет. В Москві, наприклад, немає ні однієї вулиці, названої іменем українських героїв: немає ні Степана Бандери, ні Романа Шухевича, значить нам не потрібні вулиці москалів», ‒ мешканець колишньої вулиці Щорса (наразі вулиця Олександра Богачука) Юрій.

«Я, наприклад, проти перейменування. Чим поганий був Сергій Лазо, герой громадянської війни, якого японці спалили в топці потяга? Героїчна людина була. Що він поганого зробив для всієї нашої країни? Ми були частиною великої країни, і що, тепер маємо забути все, що було в минулому? Нові вулиці називайте і іменем Гонгадзе, і Тимошенко – кого хочете. Нашої думки, нажаль, ніхто не питав…», ‒ мешканець колишньої вулиці Лазо (наразі Георгія Гонгадзе) Юрій Олегович.

«Я тут так виступала проти того перейменування, коли рік назад до нас приходили кореспонденти і запитували що ми про це думаємо. Тепер переписувати документи, в чергах стояти… Всі мешканці нашої вулиці не підтримують цю ідею», ‒ мешканка колишньої вулиці Лазо (наразі Георгія Гонгадзе) Анна Сергіївна.

«Яке відношення має ця вулиця до Гонгадзе? Я не бачу сенсу в перейменуванні вулиці, бо це просто здирництво грошей з людей, тому що потрібно буде переоформити масу документів. Якби не кореспонденти, які приходили питати нашу думку минулого року, то б взагалі не знали б, що міняють назву вулиці», ‒ мешканка колишньої вулиці Лазо (наразі Георгія Гонгадзе) Ольга Іванівна.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно уже потрібно було зробити цю справу. Ще тоді як радянських ідолів валили. Моє дитинство пройшло на тих вулицях. Навіть не здогадувався що там тепер проживає стільки жлобів котрих хвилюють лише гроші. Ранішше там проживали нормальні українці. Гірко.
Відповісти
Якщо в тебе купа грошей, то проплати цим людям, які живуть на "мінімалку" всі переоформлення. ЖЛОБ поки що ти.
Відповісти
Переоформлення документів для мешканців абсолютно безплатне і ніякої черги. Символічну суму сплачують за перереєстрацію фізичні особи-підприємці - 10 гривень 20 копійок.
Відповісти
Слова депутата Григоренка - автора і ініціатора перейменування вулиць в місті : а чого я повинен питати людей, це " сіра маса" яка нічого не розуміє, а ми депутати і все вирішимо за них.
Відповісти
давай дальше ходити кланятись савєтскім катам..тобі пофіг -діти виростуть тоже буде нормально їм.стабільность.главне єкономіка..яку строять і дальше потомкі щорсів та щербицьких..шо тупі дійсно такі..а організаційно-бюрократичне треба дійсно депутатам мати на контролі.ну дико що ті історичні постаті вичворяли..то як ленін в манєвичах..європа краснознамєнна..ті мільйони якіх ці діячі спровадили на той світ вже не скажуть свого слова..люди ковбаса дешева вам тільки треба?стадо баранів та овець..
Відповісти
житель переімінованої вулиці.
Відповісти
Останні новини
Нові назви луцьких вулиць: думки мешканців
01 червень, 2013, 16:37