Демяненко пішов з «Волині», бо йому стало нецікаво

Демяненко пішов з «Волині», бо йому стало нецікаво
Екс-головний тренер луцької "Волині" Анатолій Демяненко пішов з клубу, бо йому стало нецікаво працювати з командою.

Про це він розповів у інтерв'ю Football.ua.

"Скажу для початку, що ніяких претензій до керівництва клубу у мене немає. Так, надії були спочатку, але потім у людей виникли якісь фінансові проблеми, і все повернулося по-іншому. Не можна сказати, що в цьому хтось винен - ​​так склалося життя", - мовив футбольний фахівець.

Також Демяненко розповів про звільнення з команди. Мовляв, все відбувалося мирно.

"Ми просто сіли за стіл переговорів, керівники обмалювали мені ситуацію, я сказав, що так працювати мені нецікаво, і ми розлучилися за обопільною згодою", - зауважив тренер.

"Як тренер я вже вигравав певні титули і просто грати заради гри мені вже не хочеться. А хочеться досягати хороших результатів, мати серйозні завдання і виконають їх. У "Волині" на даний момент це неможливо", - додав він.

Нагадаємо, 26 квітня "Волинь" і Демяненко розірвали трудову угоду. В клубі нарікали на поганий результат, який демонструє команда під керівництвом тренера, а Демяненко - на фінансові труднощі, зокрема кількамісячні борги із виплати зарплати.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А кому цікаво безкоштовно і без перспективи працювати, якщо звичайно ти хочеш чогось досягти у футболі, а не бовтатися в кінці турнірної таблиці або боротися за виживання!?:)
От нехай Кварцяний за вагон картоплі працює і виводить команду у Єврокубки!:)
Відповісти
пішов і скатертю йому дорога
Відповісти
Чому безкоштовно?У нього контракт !Йому б 30 штук всеодно платили б , хай навіть із затримками, потім через суд вибив би більше. 1-шу частину чемпіонату погано Волинь грала??? _і це при тому, що, Демян тільки прийшов. Он Рамос вже скільки працює? преші роки взагалі Дніпро було "0" і це при тому що бабла там багато, "кого хотів" того і купляли!А ви постійно недовольні. Скоро і на КВАРЦА БУДЕТЕ ГНАТИ, МОВЛЯВ "НАВІЩО ЗНОВУ ПРИЙШОВ"
Відповісти
Максимум Кварцяного, да з таким фінансуванням як зараз, це боротьба за виживання, та "продаж" матчів за для фінансового покращення клубу, а в цьому він "мастак"!:)
Відповісти
Останні новини
Демяненко пішов з «Волині», бо йому стало нецікаво
01 червень, 2013, 17:19