Квартирний переїзд: обираємо перевізника вантажу*

Квартирний переїзд: обираємо перевізника вантажу*
Найоптимальніший варіант - покласти тяготи переїзду на транспортну компанію. Вони несуть відповідальність за організацію і проведення цього процесу: дбайливе навантаження і розвантаження, розставляння великих речей (меблів, техніки, тощо) на новому місці, їх збереження. Іноді можна домовитися про додаткові послуги: складання меблів, пакування, страховку, прибирання сміття після розпакування, тощо. Всі послуги про які домовляєтеся мають бути прописані у відповідному договорі та обумовлені по вартості.

Такі фірми сильно виручать не тільки при квартирному переїзді, а й при переїзді з офісу, сезонні вантажні перевезення на дачу. Перевізники відрізняються один від одного: від наспіх збитої бригади вантажників до серйозної команди професіоналів зі своїм спецодягом, корпоративними стандартами, професійним обладнанням, надійним автомобілем. На це потрібно звернути увагу, обираючи перевізника в цілому і вантажників зокрема.

Як вибрати вантажників

Перевезення речей має свою специфіку, тож вимагає певних навичок і спецобладнання. Від рівня кваліфікації залежить збереження ваших речей. Професіоналів багато, але їхні послуги обійдуться вам дорожче, однак це спірне твердження. Наприклад, якщо потрібно перевезти піаніно або габаритні меблі, доведеться наймати чотирьох звичайних вантажників. А професіонали мають в арсеналі такелажні ремені, за допомогою яких з цим завданням легко впоратися удвох. У підсумку, оплата чотирьох «дешевих» вантажників виявляється набагато вище, ніж вартість послуг двох профі.

Найдешевші послуги пропонують вантажники і водії з безкоштовних оголошень: в газеті, в Інтернеті. Їхніми послугами можна сміливо скористатися, якщо перевозяться такі речі, як недорогі меблі, коробки і упаковки. Вам потрібно запастися пакувальної плівкою для меблів і сміливо викликати приватних вантажників.

Однак, якщо у вас повноцінний квартирний переїзд з дорогими меблями і технікою, яку необхідно доставити в цілості, то вибір повинен лягти на професіоналів. Вони приїдуть зі своїм пакувальним інвентарем і зроблять якісне і швидке перевезення.

Попередня домовленість з перевізником

Вибравши відповідного перевізника, зателефонуйте і оформіть заявку, попередньо обговоривши деталі. Перелік послуг, що надаються і їх ціни, порядок оплати, наявність спецобладнання для завантаження/розвантаження габаритних речей, пристосованість автомобіля для безпечного перевезення меблів і техніки. В правильно оснащених машинах внутрішні стіни оббиті м'яким матеріалом і таким, який фіксує кріплення для меблів.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.