Лазерне шліфування обличчя – безпечний спосіб усунення косметологічних проблем*

Лазерне шліфування обличчя – безпечний спосіб усунення косметологічних проблем*
Уже протягом тривалого часу лазери активно використовуються для лікування хвороб та усунення різних косметологічних дефектів. Саме завдяки цим пристроям вдалося значно зменшити кількість хірургічних втручань та підвищити ефективність процедур. Крім цього, лазерні промені дозволяють проникати навіть в найглибші шари шкіри, цим самим усуваючи пігментацію, вугрові висипи, зморшки, шрами, розтяжки та покращуючи еластичність шкіри. Але яку саме процедуру обрати для досягнення таких результатів? Якщо ви хочете мати здорову, молоду та підтягнуту шкіру, то лазерна шліфовка лиця – ідеальний варіант вас.

Що являє собою дана процедура

Лазерне шліфування обличчя – новітня косметологічна процедура, яка стає все популярнішою серед представниць прекрасної статі. Суть самої процедури полягає у проникненні лазерних променів під шкіру пацієнтки на різну глибину. Завдяки цьому вдається сприяти утворенню нового шару дерми, що позитивно впливає на пружність та еластичність шкіри. Ну а головна перевага лазерного шліфування обличчя – можливість стати молодшою на 5-10 років за максимально короткий проміжок часу.

Чому варто наважитися на лазерне шліфування обличчя

• Відсутність больових відчуттів. Для усунення косметологічних дефектів використовується сучасний апарат, дія якого практично не відчувається пацієнтом.
• Високий рівень безпеки. Лазерне шліфування обличчя вважається одним із найбезпечніших способів боротьби зі висипаннями, зморшками, шрамами та іншими недоліками шкіри, що практично одразу дає помітний результат.
• Довготривалий ефект. Ефект від проходження процедури може зберігатися на протязі 1-3 років, тоді як один сеанс лазерного шліфування триває всього 15-30 хв.

Куди звернутися для проведення процедури

Лазерне шліфування обличчя, як і будь-яка інша косметологічна процедура, потребує індивідуального підходу. Тут важливо знайти фахівців, які підберуть параметри пристрою відповідно до стану вашої шкіри, віку та ваших побажань. Не менш важливе значення має і якість обладнання та рівень стерильності у самому закладі. Зрозуміло, що оптимальним варіантом стане співпраця з сучасною клінікою європейського зразка. Де знайти саме таку? Насправді, з вирішенням цього питання не виникне ніяких проблем, адже у столиці функціонує центр медичної косметології «BeautyMed». Саме тут ви зможете отримати консультацію з приводу необхідності проведення процедури та пройти всі її етапи. Ну а доступні ціни стануть додатковим бонусом до такої співпраці.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лазерне шліфування обличчя – безпечний спосіб усунення косметологічних проблем*
16 листопад, 2019, 10:36