Професійно та без халтури - утеплення квартир від компанії «Тепла Квартира»*

Професійно та без халтури - утеплення квартир від компанії «Тепла Квартира»*
Стіни старих панельок та цегляних хрущівок в Україні давно вже втратили цілковиту щільність та герметичність. А деякі багатоповерхівки ззовні рясніють тріщинами. Зрозуміло, що жити у таких будівлях зовсім не комфортно. У міжсезоння в житлових кімнатах панує волога, взимку крізь мікрощілини пробираються місточки холодного повітря.

Не варто терпіти та чекати плісняви на стінах. Краще замовити утеплення квартири в Києві в компанії «Тепла Квартира». Тут з усією відповідальністю ставляться до кожного замовлення, і виконують увесь комплекс робіт якісно.

Які надаються послуги

Компанія приймає замовлення від мешканців старих панельок у Києві та Київській області. Здійснює роботи як для встановлення зовнішньої, так і внутрішньої теплоізоляції.

У комплекс послуг, що надаються для утеплення фасадів з вулиці, входять:

• Підбір утеплювача (в залежності від особливостей робочої поверхні).
• Нанесення грунтовки та шпаклювання тріщин, щілин.
• Нанесення теплоізолюючого шару утеплювача.
• Механічна додаткова фіксація основного матеріалу та необхідних підсилюючих елементів (за необхідністю).
• Нанесення шару штукатурки для підсилення гідрозахисту.
• Повторне грунтування.
• Нанесення фінішного декоративного шару фарби або штукатурки.

Попередньо, перед початком робіт, проводиться ретельний огляд стін. Адже від їх рельєфу залежить найголовніша справа – вибір підходящого теплоізоляційного матеріалу. Якщо стіни рівні, віддається перевага пенополистиролу.

Якщо робочі стіни рельєфні, мають широкі тріщини обираються або мінеральна вата, або більш дорожчий утеплювач піноізол (рідкий пінопласт). Хоча робота з останнім матеріалом більш клопітка, він має вагомі переваги: не всмоктує вологу, більш щільно ізолює поверхні.

Всі роботи виконують досвідчені висотники-альпіністи. Вони не тільки якісно здійснюють зовнішнє утеплення. Також дотримуються всіх правил безпеки праці на висоті. Неважливо, на якому поверсі ваша квартира, вам гарантоване повноцінне виконання замовлення й найкращий результат без виникнення небезпечних ситуацій.

Переваги компанії «Тепла Квартира»

Якщо ваша квартира у старій панельці, мікроклімат у житлових приміщеннях аж занадто вологий, на стінах «розквітає» пліснява чи грибок, варто замовити утеплення свого фасаду. Тільки не варто спокушатися дешевими послугами.

Коли через недобросовісне виконання всіх робіт у вас обвалиться фасад, ваші витрати у тричі перевершать зекономлені кошти. Краще одразу наймати досвідченого і стараного виконавця – кампанію «Тепла Квартира».

Її працівники мають чималий досвід з утеплення квартир як всередині, так і ззовні. І завжди дадуть не одну слушну пораду щодо вибору робочих матеріалів та виконанню всіх етапів теплоізоляції. А якщо беруться за справу, то виконують все якісно й без халтури.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Професійно та без халтури - утеплення квартир від компанії «Тепла Квартира»*
16 листопад, 2019, 11:30