На Волині стартує проект «Паб-патруль»

На Волині стартує проект «Паб-патруль»
В межах акції «Відповідальність починається з тебе» на Волині реалізують проект «Паб-патруль».

Про це під час засідання регіональної координаційної ради акції розповів заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин , - пише Волинський інформаційний портал.

Зокрема організатори планують створити спеціальну гарячу лінію щодо продажу алкоголю неповнолітнім. Стікери з номером телефону будуть розміщені на торгових точках, а також у місцях, де збирається молодь. Щоправда, до кого телефонуватимуть небайдужі волиняни, ще не вирішили. Представникам міліції стверджують, що висилати правоохоронців після дзвінка про продаж неповнолітнім алкоголю неефективно, адже за 20 хвилин, доки вони з’являться, дитина втече, а продавець усе спростовуватиме.

Тому члени координаційної наради вирішили проводити спеціальні рейди. Після дзвінків на гарячу лінію формуватиметься список об’єктів, які перевірятимуть.

Окрім того, інформацію про акцію поширюватимуть у ЗМІ та соціальних мережах.

Також у рамках акції діятиме проект «Паб-патруль». Його учасники здійснюватимуть рейди парковками поблизу барів і кафе та роздаватимуть водіям інформаційні флаєри про відповідальне споживання алкоголю. Можливо, до цієї роботи залучатимуть і служби таксі.

Іще один цікавий захід – проект «Фотообличчя». Для цього будуть виготовлені спеціальні інсталяції для фотографування, які розмістять у центрі міста. У рамках такого проекту проводитимуть фотоквест.

Молодь, яка долучилася до проведення акції, проведе флеш-моб «За здоровий спосіб життя». Концепції флеш-мобу поки що немає, але планується залучити до нього учасників шоу «Майданс». Оскільки акція всеукраїнська, то, можливо, між містами проведуть «битву лайків» у Всесвітній павутині.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: алкоголь
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хороша справа! Молодці.
Відповісти
Молодці! Побільше б такого, бо дивитися щонеділі в парку на п'яних школярів вже набридло(((
Відповісти
навпроти мого будинку на Соборності 25, на зупинці Аверс, магазин Нивка і Вишенька... алкоголь продається 24 години на добу хоча на самих магазинах оголошення, що алкогольні напої не продаються з 22 до 8 години
Відповісти
Останні новини
На Волині стартує проект «Паб-патруль»
04 червень, 2013, 09:10