Блокнот – ідеальний подарунок для кожного*

Блокнот – ідеальний подарунок для кожного*
Вибір подарунку – це завжди велика відповідальність. Хочеться, щоб презент не просто тішив очі, а й був корисним для винуватця свята. Але що робити, коли всі чашки, фоторамки, статуетки, шкарпетки подаровані? Саме в таких випадках альтернативою стають блокноти, замовити які можна на сайті https://exterium.com.ua/.

Чому саме блокноти?

• Універсальна річ. Блокнот потрібен усім – студентам, власникам бізнесу, вчителям, учням, офісним працівникам, менеджерам та навіть безробітним. Саме тут можна записувати важливі цілі, мрії, завдання на кожен день. До того ж, блокнот легко поміщається в сумочку, рюкзак і може виручити власника у будь-який момент.
• Оригінальний презент. Звісно, якщо ви подаруєте сірий блокнот на пружинці, то навряд когось здивуєте. А от коли це буде концептуальний блокнот у шкіряній обкладинці, або щоденник з оригінальним дизайном – враження від подарунку будуть набагато яскравіші.
• Доступний подарунок. Блокнот стане ідеальним варіантом для тих, кому потрібен бюджетний варіант подарунку. До того ж, щоб придбати таку річ, не обов’язково чекати важливої події - зробіть приємний сюрприз близьким без будь-якого приводу.

Якими бувають блокноти?

Для більшості із нас блокноти асоціюються із стандартними записниками різного забарвлення. Однак, асортимент блокнотів насправді величезний. Серед них можна знайти записні книжки, альбоми, скетчбуки, щоденники, органайзери, зошити, концептуальні та класичні блокноти. Разом з тим, кожен з них відрізняється не лише виглядом, товщиною обкладинки, а й внутрішнім наповненням. Приміром, органайзери найкраще підходять для запису планів, завдань, думок. У свою чергу, скетчбук являється незамінним «помічником» творчих людей. Тут відсутні будь-які таблички, розмітки чи написи, завдяки чому скетчбук стає ідеальним варіантом для створення малюнків, ескізів, замальовок.

На що звернути увагу, обираючи блокнот?

• Вподобання іменинника. Далеко не кожна людина буде рада яскравому блокноту зі смішними замітками. Саме тому важливо врахувати, якою діяльністю займається винуватець свята та якому стилю поведінки, одягу надає перевагу.
• Функціональність. Якщо ви хочете, щоб блокнот прослужив якомога довше, то краще обирати варіанти з товстою обкладинкою з картону чи шкіри. Крім цього, деякі записники мають додаткові кармани для ручок чи олівців, закладки та інші аксесуари. Відповідно до цього формується і їх ціна.

Ну а, якщо ви хочете негайно знайти свій ідеальний блокнот, то магазин приємних та корисних подарунків «Exterium» допоможе швидко впоратися з цим завданням.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: подарунок
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Блокнот – ідеальний подарунок для кожного*
21 листопад, 2019, 13:52